Femeie blondă

Cum să te machiezi dacă ești blondă

În ceea ce priveşte machiajul femeilor cu părul blond, unele nuanţe pot fi prea dure sau pot scoate în evidenţă tenul deschis la culoare.
Blondele arată cel mai bine atunci când folosesc tonuri mai moi atunci când vine vorba de machiaj. Pe obraji şi buze, cel mai bine se potrivesc nuanţele de roz pal sau piersică. Iar roşul arată foarte bine pe buzele lor!

Iată câteva sfaturi de machiaj pentru blonde:

Rozul, pentru machiajul de zi cu zi


Machiajul zilnic pentru blonde trebuie să fie luminos şi natural. Fardul de culoare roz sau bej, blush-ul roz şi rujul neutru sunt aproape tot ceea ce au nevoie. Trebuie să se evite rimelul negru în favoarea celui mediu maroniu.


Argintiul, pentru un look glamour


Pentru o noapte specială, experimentează nuanţe de argintiu şi gri. Aplică un gri luminos pe întreaga pleoapă şi un gri închis unde se formează cuta. Linia genelor inferioare poate fi conturată cu un argintiu metalic şi un argintiu mai şters pentru linia genelor superioare. Un blush corai şi un ruj nu prea lucios va completa look-ul de seară.

Nu toate blondele sunt la fel


Blondele platinate trebuie să rămână la culori reci în ceea ce priveşte alegerea machiajului lor. Verde, taupe şi argintiu sunt opţiuni fantastice pentru ochi.
Evită bronzul şi cuprul. Pentru buze, aproape orice nuanţă de roz se potriveşte, iar cea blue-red e o altă opţiune incendiară. Renunţă la orice ruj care se îndreaptă către portocaliu.

Femeile cu părul în nuanţe de blond miere sau blond caramel şi cu pielea aurie trebuie să folosească un ruj roşu cireşiu şi un blush auriu. Blondele cu nuanţe calde de miere au o multitudine de opţiuni şi pot purta aproape orice culoare, deşi portocaliul şi blue-red pot arăta mai bine decât roşul intens.


Blondele aurii sau blondele cu tentă roşcată îşi pot contura ochii cu o nuanţă caldă de violet, în timp ce rujul să fie întotdeauna unul de culoarea piersicii.

Ia în considerare culoarea ochilor


Pentru machiajul ochilor, blondele cu ochii albaştri arată cel mai bine în nuanţe reci, cum ar fi gri, argintiu şi albastru metalic.

Blondele cu ochii căprui arată cel mai bine în maro şi nuanţe de prună, iar sprâncenele trebuie să fie cu o nuanţă mai închisă decât părul pentru a defini faţa.


Când alegi machiajul, ar trebui să ţii cont de culoarea ochilor şi culoarea tenului. Dacă ai un ton mai închis sau măsliniu, încearcă tonuri pământii. Pentru blondele palide, de evitat fardul de pleoape deschis care oferă un aspect spălăcit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod