Cum să porți machiajul în nuanțe metalice în acest sezon. 20 de idei

În primăvara 2018, machiajul ochilor cu farduri în tonuri metalice, cu o strălucire discretă, se numără printre cele mai importante tendințe.
Spre deosebire machiajul mat, care este un stil clasic, machiajul strălucitor aduce un plus de luminozitatea chipului și se potrivește perfect cu noul sezon. 

Vedetele poartă intens acest nou look, cele mai multe dintre ele optând pentru fard de ploape în nuanțe metalice precum cupru, auriu sau bronz, dar și în culori intense, metalizate, precum albastru, verde sau chiar roz. Și eyelinerul în nuanțe metalice este potrivit pentru a obține un machiaj perfect, cu accente strălucitoare.
Iată câteva stiluri pe care să le încerci:

Eyeliner metalic

Brie Larson a optat pentru un machiaj în tonuri strălucitoare, realizat cu ajutorul eyelinerului. Actrița a avut pleoapele colorate cu un roz metalic delicat, iar linia inferioară a ochilor conturată cu un argintiu cu tonuri verzui.



Smoky eye în tonuri de cupru

Machiajul smoky eye în nuanțe clasice de gri sau brun este întotdeauna o alegere bună pentru un eveniment special. Dar un astfel de machiaj într-o nuanță metalică de cupru va arăta cu adevărat spectaculos, așa cum o demonstrează și machiajul purtat de modelul Emily Ratajkowski.





Fard auriu rose

Actrița Jenna Dewan Tatum poartă un machiaj deosebit, realizat cu două culori metalice. Actrița a folosit un fard de pleoape în tonuri strălucitoare de auriu rose și un creion dermotagraf într-o nuanță metalică de albastru safir pentru linia inferioară a ochilor.





Eyliner argintiu

Dacă aveai nevoie de dovezi că nu îți trebuie multe produse sau o tehnică specială pentru a obține un machiaj de impact, atunci stilul purtat de modelul Ruby Rose este exemplul perfect. Vedeta poartă un simplu eyeliner într-o nuanță metalică intensă de argintiu, în asociere cu gene foarte bine evidențiate.





Glitter verde

Și Victoria Beckham a optat pentru un machiaj al ochilor în tonuri strălucitoare. Creatoarea de modă a ales un fard strălucitor, cu glitter verde, care se potrivește excelent cu accesoriile pe care le poartă. 



Pleoape în nuanțe de verde și galben

Actrița Allison Williams poartă un machiaj elaborat, realizat prin întrepătrunderea tonurilor de verde metalic cu cele de auriu. Rezultatul este un machiaj sexy și elegant, ideal pentru un eveniment pe covorul roșu.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod