Cum să porți fardul de pleoape roșu. 30 de idei

În acest an, machiajul ochilor devine cât se poate de îndrăzneț și nonconformist. Trendurile în machiaj pentru 2018 sunt interesante și originale, pornind de la fardurile în culori intense și până la pleoapele glossy, cu o strălucire discretă.
Dar un look care iese în evidență este cel al fardului de pleoape în nuanțe de roșu. Starurile de la Hollywood au devenit adeptele acestui look neașteptat, la fel și makeup artiștii celebri, care au mii de fani pe Instagram.

Machiajul ochilor în nuanțe de roșu este unul dintre stilurile preferate de vedete pe covorul roșu. Nu doar că arată interesant și original, dar acest tip de machiaj este și foarte sexy. Dar pentru a obține un machiaj al ochilor reușit în tonuri de roșu, trebuie să cunoști câteva reguli de bază. 

Este un tip de machiaj riscat, pe care îl poți greși ușor, rezultatul fiind un efect de ochi obosiți și înroșiți, în locul unui look sexy.
De aceea trebuie să alegi cu grijă fardul de pleoape pe care îl folosești. Vei avea nevoie de un produs foarte bun, care conține suficient pigment și are o bună acoperire, încât să obții o culoare intensă. Poți opta pentru fardurile roșii cu o strălucire discretă, dar și pentru cele mate. 

Un stil ceva mai ușor de pus în practic este cel al fardului cupru, care îți oferă o nuanță roșiatică strălucitoare mult mai simplu de purtat și asortat. Este o variantă pe care o poți folosi în locul fardului roșu intens, dacă acesta ți se pare prea îndrăzneț.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod