Cum să îţi faci un machiaj Boho Chic

Primăvara anului 2015 vine cu trenduri pe gustul tuturor! Dacă îţi plac dungile, carourile sau imprimeurile florale află că anul acesta toate sunt la modă. Cum era de aşteptat, la fel stau

Primăvara anului 2015 vine cu trenduri pe gustul tuturor! Dacă îţi plac dungile, carourile sau imprimeurile florale află că anul acesta toate sunt la modă. Cum era de aşteptat, la fel stau lucrurile şi în machiaj. Poţi adopta un no make-up look, poţi purta doar o linie de eyeliner, care, apropo poate fi şi colorată sau poţi adopta stilul Boho Chic, care este în mare trend anul acesta. Despre ultimul vom vorbi astăzi.

machiajul boho chic

Pentru prima oară apare la sfârşitul anilor ’60, când vedete ca Twiggy şi modelele tinere ca Laura Bailey purtau acest machiaj în campanii publicitare. Caracteristic acestui machiaj sunt fardurile în nuanţe pământii, accentele de culoare în nuanţe de oranj, turcoaz sau verde.

Anii ’90 îl readuc în trend sub diferite forme.

În decembrie 2004, Sienna Miller pozează pentru coperta Vogue, având un look Boho Chic şi va fi declarată “Look-ul anului 2005”. Vedete precum Kate Moss sau Lindsay Lohan adoptă stilul şi îl fac din nou popular. Boho Chic style nu se regăseşte doar în machiaj ci şi în fashion. Cum facem un astfel de machiaj? Dacă urmăreşti etapele tutorialului de mai jos va fi foarte simplu.

  1. Tenul va fi demachiat, tonifiat şi hidratat. Aplicăm fondul de ten, corectorul şi pudra.
  2. machiajul boho chic
  3. Pentru că este un look purtat mai ales primăvara/vara, îi vom da un efect bronzant prin aplicarea unei pudre bronzante.
  4. machiajul boho chic

 

  1. Pe pleoapa mobilă, aplicăm un fard de pleoape în nuanţe bronzante
  2. machiajul boho chic
  3. În colţul extern vom trasa un “V” întors, cu o nuanţă de maro pământiu, pe care prin blending o difuzăm spre arcadă şi colţul intern
  4. machiajul boho chicmachiajul boho chic

 

  1. Intervenim pe pleoapa mobilă cu un fard irizant, nuanţa cupru

 

  1. machiajul boho chic
  2. Îndepărtăm pudra liberă din zona cearcănelor, iar pe pleopa inferioară, la baza genelor, va fi conturată, cu acelaşi fard maro pământiu, folosit şi în colţul extern
  3. machiajul boho chic
  4. Pe zona waterline aplicăm un creion în nuanţa turcoaz
  5. machiajul boho chic

 

  1. Aplicăm mascara
  2. machiajul boho chic
  3. Buzele vor fi lăsate natural sau putem aplica un ruj nude
  4. machiajul boho chic
  5. În acest machiaj sprâncenele sunt uşor lucioase şi au un aspect umed.
    Pentru obţinerea efectului aplică pe o perie de sprâncene puţin gloss
  6. machiajul boho chic

Acest look poate fi transformat într-un machiaj fashion adăugând mai multă culoare. Dacă eşti o fire îndrăzneaţă şi vrei să îţi individualizezi stilul acest machiaj este perfect pentru tine.

 

machiajul boho chic

 

Punctul forte al acestui machiaj este versatilitatea sa, poţi folosi culori mai calde pentru un look romantic, accente de culoare pentru un machiaj mai hippie sau culori mai puternice în colţul intern dacă eşti atrasă de stilul rock.

 

machiajul boho chic

 

Începând cu anii 1920, fiecare decadă a venit cu un nou trend, cu noi produse şi noi machiaje, studentele şcolii de machiaj ABA au oportunitatea să descopere fiecare decadă în parte în cadrul modulului Avansaţi.

Dacă urmăreşti evoluţia machiajului de-a lungul timpului vei rămâne uimit de istoria sa. Dar pentru asta sunt eu aici, nu?

Cine putea face fotografiile, dacă nu Cristian Dobre? Mulţumim din nou! Iar modelul nostru a fost Janine!

See you next time,

Alina

The art of illusion,

The world of make-up

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod