Cum să arăţi mai atrăgătoare fără să pari machiată

Feţele perfecte şi atât de naturale au fost mereu prezente pe podiumurile de modă, iar acest sezon nu face deloc excepţie. În show-urile Chloe sau Vera Wang, renumite pentru feminitate şi naturaleţe, modelele păreau ca "scoase din cutie", însă fără urmă de machiaj.

Feţele perfecte şi atât de naturale au fost mereu prezente pe podiumurile de modă, iar acest sezon nu face deloc excepţie. În show-urile Chloe sau Vera Wang, renumite pentru feminitate şi naturaleţe, modelele păreau ca "scoase din cutie", însă fără urmă de machiaj.

Machiajul natural este probabil cel mai dificil de obţinut şi, de foarte multe ori, acele fete frumoase de pe podiumuri sau din revistele de modă sunt extrem de machiate şi au trasăturile corectate.

Secretul unui  look "fără machiaj" constă în produsele pe care le folosim şi în tehnica de aplicare a acestora.

Aşadar, haideţi să vedem cum putem să arătăm extraordinar fără să părem machiate.

TENUL
Totul porneşte de la cei 5 paşi pentru un ten perfect: crema, bază de machiaj(primer), fond de ten, anticearcăn şi pudra translucidă. Pentru machiajul natural toate trebuie să fie cât mai light. După curăţarea şi hidratarea tenului, aplică baza de machiaj care poate avea şi efect de luminozitate(vezi MAC Prep&Prime, Guerlain Meteorites Light-Diffusing Perfecting Primer, Laura Mercier Foundation Primer – Radiance, Smashbox Photo Finish Luminizing Foundation Primer), urmată de un fond de ten fluid(încercă Make-up Forever HD Foundation, MAC Face&Body Foundation, Laura Mercier Oil Free Foundation Fluid, Chanel Teint Innocence Foundation, Revlon ColorStay Foundation).

Ulterior, foloseşte un anticearcăn sau un creion corector (preferatele mele sunt Make Up Forever HD Concealer, YSL Touche Eclat sau Bobbi Brown Corrector), iar ultimul pas este pudra, pe care o vei aplica cu o pensulă foarte moale doar sub ochi pentru a fixa anticearcănul (încearcă Make Up Forever HD Powder, Benefit Powderflage sau MAC Iridescent Powder).
 
POMEŢII

Pentru un aspect natural foloseşte un blush cremos pe care poţi să îl aplici foarte uşor şi cu mâna. Texturi şi culori frumoase poţi găsi la MAC, Make Up Forever, Loreal sau Benefit Cosmetics. Vei obţine astfel o îmbujorare naturală şi foarte fresh.



SPRÂNCENELE
Pentru un aspect natural, renunţă la creionarea sprâncenelor şi investeşte într-un kit care conţine farduri potrivite fiecărei nuanţe de păr.

OCHII
Culorile nude şi nuanţele soft de maro, caramel sunt cele mai potrivite acestui tip de machiaj. De asemenea, te poţi folosi de un creion corector bej pe mucoasă, pentru o privire mai luminoasă. Rimelul maro, aplicat în două straturi este ideal şi arată extrem de natural.

BUZELE
Poţi folosi doar un balsam hidratant sau eventual un ruj apropiat nuanţei buzelor.
Aşadar, pentru un machiaj natural cât mai reuşit investiţi în produse profesionale, iar cu puţină îndemânare efectul va fi garantat.

Nu uitaţi însă că frumuseţea vine în primul rând din interior, iar acest lucru se va reflecta mereu în ochii voştrii. Abia restul este machiaj.

Dacă vrei să înveţi mai multe despre cum să obţii un machiaj natural intră pe www.ralucaluca.com sau pe www.bridangels.ro. Te aştept aici cu trucuri şi secrete din lumea make-up-ului.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bulgaru Electra Gabriela pe 23 Oct 2012, 23:59
    Foarte adevarat totul !

    Si mie imi place machiajul natural, este f greu de realizat dar exact cum ai spus cu produse de calitate si indemanare se poate realiza. Multumim frumos pentru sfaturi !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod