Cum sa arati ca descinsa direct de pe podium

Zambesti cu neincredere. Te gandesti ca, pe cat de simplu este de spus, pe atat de greu este de realizat... Ei bine, nu intotdeauna.

Zambesti cu neincredere. Te gandesti ca, pe cat de simplu este de spus, pe atat de greu este de realizat... Ei bine, nu intotdeauna. Este adevarat ca, "in spatele" infatisarii fara cusur a manechinelor ce defileaza pe catwalk invesmantate in cele mai recente creatii ale diversilor creatori, se afla de cele mai multe ori "armate" de stilisti; fiecare manechin este fardat astfel incat sa-i fie puse in valoare trasaturile in mod armonios si, in acelasi timp, se urmareste respectarea tendintelor in domeniu.

Suna cel putin utopic, iti spui tu, studiindu-te in oglinda. Si totusi, nu este atat de dificil cum ti s-ar putea parea. De exemplu, sa presupunem ca doresti sa-ti accentuezi privirea, printr-un machiaj cu dublu efect: pe de o parte iti confera un look de papusa inocenta, iar pe de alta parte se poate spune ca ansamblul a imprumutat o nota de fantastic, foarte greu de anticipat...

 

Seducatoare si inocenta in acelasi timp...

Explicatia consta in combinatia de culori si in credinciosul tau rimel cu efect de volum si alungire, de care vei avea nevoie din plin. Pentru inceput, se impune mentionat faptul ca este vorba despre un machiaj de seara; de aceea, n-ar fi rau daca te-ai aventura sa folosesti genele false. Poate ca la inceput ti se va parea putin nefiresc, insa este doar o chestiune de obisnuinta. Vei vedea ca, in scurt timp, purtarea lor va deveni ceva cat se poate de normal.

In ceea ce priveste culorile, opteaza pentru nuante "electrice", cum ar fi pilda turcoaz, pe care il poti atenua la extremitati cu ajutorul fardului de culoare alba. Sprancenele vor fi periate in sensul de crestere si se va folosi un creion intr-o nuanta naturala, iar pentru buze, limiteaza-te la un lip gloss roz.

Incontestabilul farmec al naturaletii

Poti incerca si altceva, daca ai curaj sa renunti la rimel... In acest caz, este vorba despre un joc subtil intre fardul de culoare alba si creionul dermatograf de un albastru deschis. Cu ajutorul acestuia din urma, traseaza o linie subtire si cat mai dreapta la baza pleoapei superioare.

Daca tii neaparat, poti folosi foarte putin rimel, pentru a definitiva machiajul. Pudreaza zona T a fetei (frunte, nas si barbie) pentru a preveni aspectul lucios si inestetic al acesteia si nu folosi fard de obraz; ar "anula" partial aspectul voit simplist al infatisarii.

Dupa cum iti dai seama, este un gen de machiaj minimalist; fondul de ten va avea textura mata, iar pentru buze se va folosi un ruj de asemenea mat, avand nuanta cat mai apropiata de cea a pielii.

Este foarte modern in actualul sezon si este si practic: nu ai nevoie decat de cinci-sase minute pentru a fi gata!

Buze pline si senzuale?

In alta ordine de idei, poate ca doresti sa-ti pui in evidenta buzele; in cazul acesta, opteaza pentru culori intense si texturi cremoase, stralucitoare. Referitor la culoare, rosul nu te va dezamagi si se potriveste multor persoane; foloseste de preferinta un ruj lichid, pe care il aplici cu generozitate. Nu insista prea mult cu machiajul ochilor, pentru ca efectul ar fi strident si inestetic. Putin rimel negru este necesar, totusi.

E timpul pentru glamour!

De asemenea, poti opta pentru un machiaj care este potrivit atat in timpul zilei, cat si seara, la vreun eveniment. Astfel, pentru ochi vei folosi farduri in nuante de verde inchis, iar la baza pleoapei poti aplica putin maro.

Pentru sprancene se va folosi, de asemenea, un creion maro, iar dermatograful va fi verde inchis.

Chiar daca, incercand sa-ti imaginezi cum ai arata, iti pare greu de crezut, sa stii ca este un machiaj care confera multa luminozitate privirii. Dupa ce ai trasat o linie cu dermatograful, aplica fardul masliniu pe intreaga suprafata a pleoapei, pana la arcada.

La baza pleoapei foloseste o umbra de fard maroniu, pe care o poti uniformiza foarte bine si cu ajutorul degetelor. Nu folosi fard de obraz, iar in ceea ce priveste buzele alege un ruj mat, intr-o culoare precum bronz, maro deschis ori bej.

 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • larisa pe 30 Sep 2008, 13:20
    raspuns la un mesaj

    eu sunt model dar asta nu conteaza.parerea mea e ca pentru a putes face unele comentarii la adresa pozelor modelelor trebuie sa ai o baza iar,pana in momentul acesta majoritatea romanilor(celor)sunt cu mult in urma realitatii din strainatate.apropo,cred k nu i-ar placea nimanui sa vada aici poza unei femei de 90 kg(pt k 'saracii' barbati sa aiba pe ce pune mana).si inca o intrebare:de ce toate femeile vor sa slabeasca?

    0
    0

  • afrodita girl pe 8 Sep 2008, 03:21
    produse profesionale din USA

    afrodita.shop@yahoo.com id mess: afrodita.shop Ne puteti adresa orice intrebari referitoare la produsele disponibile pe site sau in stoc si ptr. comenzi pe adresa noastra de email .Asteptam sa ne vizitati si sa va oferim solutiile noastre competitive, din punct de vedere calitativ, dar si financiar. Punem astfel la dispozitia o gama larga de produse cosmetice profesionale menite sa ofere satisfactie deplina clientului final. Cataloage traduse in lb romana si preturile in RON : Produsele profesionale ptr par : L`oreal Professional , Tigi BedHead , Joico , K-pak , Schwarzkopf Professional , Wella Professional , L`oreal Natures Therapy , Matrix , Bonacure , Redken Woman & Men , L`oreal Textureline , Kerastase etc. Produse ptr machiaj : Lancome , L`oreal , MAC, Clinique , NEUTROGENA , Revlon , Estee Lauder , Elizabeth Arden etc. Produse ptr ten uscat/gras/mixt : Clinique, Lancome, Estee Lauder etc. Produse profesionale ptr unghii : O.P.I , Creative Nail Design , China Glaze , Orly etc. Produse prfesionale ptr vopsirea/decolorarea parului : L`OREAL pROFESSIONNEL, IGORA ROYAL SCHWARZKOPF, JOICO VEROCOLOR, MATRIX SOCOLOR, ETC.

    0
    0

  • ANGELICA pe 15 Iul 2008, 15:50
    machiaj

    am fata lunguiata si ochi caprui cu ce ma sfatuiti sa ma machiez. Multumesc

    0
    0

  • printesita pe 8 Iun 2008, 17:29
    keyra da:D

    exac asta vruiam sa spun si eu ,o super femeie care mi se pare ca si-a asigurat corpul cu 1 milion de lire sterline , pe vremea cand juca in Piraii din Caraibe . dar asta e adevarl daca ne uitam la poza vedem o fata lipsitade vlaga sincer :D

    0
    0

  • anamaria pe 28 Mar 2008, 18:11
    pt m2oni

    Femeia aia cu fata lunga si pieptul plat e Keira Knightley, una din cele mai renumite actrite din generatia tanara (Mandrie si prejudecata, Piratii din Caraibe, Remuscare samd)... gusturile nu se discuta....

    0
    0

  • imaginea conteaza pe 24 Mar 2008, 13:19
    imaginea conteaza

    ar fi fost mai sooper daca la fiecare fraza ati fi pus cater o poza

    0
    0

  • LORELEI pe 22 Mar 2008, 14:39
    Pentru toate femeile adevarate

    Dragele mele, suntem pe acceasi lungime de unda!!! ALEGETI FEMEI ADEVARATE, voluptoase, asa cum ar putea fi Marina, desi nu am vazut-o, femei care sa exemplifice ceea ce ati scris, si incercati sa scrieti cat mai practic, sa se inteleaga clar ce anume se potriveste fiecarui tip de ten, par, forma a fetei. SI ANOREXICELE nu ma incanta nici macar pe mine ca femeie la vedere, ce sa mai zica saracul barbat, care ar vrea si el sa aiba de unde sa apuce...

    0
    0

  • ragre pe 21 Mar 2008, 16:54
    pt m2oni

    trimite-le poza ta..cu siguranta e mai frumoasa!

    0
    0

  • MARINA pe 21 Mar 2008, 14:38
    OCHII VERZI

    Sunt blonda, ochii verzi, fata ovala! Cu ce culori imi propuneti sa ma machiez? Dar verde la ochii verzi se combina?

    0
    0

  • m2oni pe 21 Mar 2008, 13:03
    imaginea conteaza

    Ati fi putut sa puneti ca imagine, ca model de urmat o femeie care insusete descrierile din text, nu o "umbra" de femeie cu fata lunga, cu decolteul plat, cu urme de anorexie...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod