Cum să aplici fondul de ten cu un burete de machiaj

Pentru o piele cu aspect de porțelan, este necesar să cunoști tehnica perfectă de a aplica fondul de ten. Învață cum să-l aplici folosind un burete de machiaj
Aplicarea fondului de ten cu degetele este tehnica folosită de cele mai multe femei. Este simplu pentru că nu ai nevoie de ustensile, iar rezultatele sunt satisfăcătoare. Dar știai că poți beneficia și mai multe de calitățile fondului tău de ten, dacă îl aplici folosind un burete special?

Un burete pentru machiaj, precum deja celebrul beautyblender, îți va oferi o aplicare uniformă, fără să te confrunți cu efectul de strat inestetic de produs, care îi dă pielii tale un aspect încărcat.
După o singură folosire, vei fi convinsă că nu există o modalitate mai bună de a aplica fondul de ten.

Dar ca să obții acel efect de piele cu aspect de porțelan, trebuie să știi exact cum să procedezi atunci când folosești buretele. Iată cum să procedezi, potrivit makeup artistului Kelli J. Bartlett, citat de instyle.com:

Pasul 1: Udă buretele

Primul pas este acela de a umezi buretele pentru machiaj. Nu ar trebui să folosești niciodată un burete de machiaj pentru a aplica fondul de ten, mai ales dacă este un beautyblender, spune specialistul. 

Kelli J.
Bartlett recomandă să apeși buretele sub apă de aproximativ opt ori sau până când este saturat de apă. Apoi stoarce excesul de apă. Nu doar că îți va oferi un rezultat cu aspect natural, peste care mai poți adăuga produs dacă vrei, dar în același timp nu permite buretelui să absoarbă prea mult fond de ten.

Pasul 2: Înmoaie buretele în fond de ten

Pune o cantitate mică de fond de ten pe dosul palmei și înmoaie partea rotundă a buretelui în produs, dacă folosești un beautyblender.

Pasul 3: Tamponează fața cu buretele

Presează sau rulează cu grijă buretele pe piele, pentru a obține o acoperire uniformă. "Tamponarea buretelui pe ten este de preferat pentru că îi permite produsului să se 'topească' pe piele, ceea ce creează un rezultat impecabil", declară makeup artistul.

Dacă folosești un beautyblender, întoarce cu partea subțiri atunci când aplici în zone greu accesibile, precum cea în jurul nasului.
Bartlett recomandă să utilizezi partea subțire pentru a acoperi cearcănele și a ilumina zona de sub ochi.

Unul dintre dezavantajele folosirii unui burete pentru machiaj este acela că trebuie să îl speli bine după fiecare folosire. Îl poți curăța cu o soluție specială pentru spălarea bureților de machiaj, dar și cu loțiunea ta obișnuită pentru spălarea tenului. Dar nu uita că trebuie să-l lipezești foarte bine, până când apa care curge din el să fie curată.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod