Cum să aplici corect creionul dermatograf în funcție de forma ochilor

De multe ori îți dorești să-ți pui ochii în valoare, dar fără să te machiezi excesiv. Iar tehnica potrivită de aplicare a creionului dermatograf este esențială.
Cele mai multe femei își conturează ochii folosind creionul fără să țină cont de forma naturală a ochilor. Machiajul tipic este cel de conturare a liniei superioare a genelor și a celei inferioare. Dar un altfel de stil ar putea să-ți pună și mai mult ochii în evidență, dacă ții cont de forma ochilor tăi. Iată ce să încerci:

Ochii adânciți în orbite

Dacă ai ochii adânciți în orbite, precum actrița Jennifer Lawrence, atunci probabil cunoști dificultățile aplicării creionului dermatograf. Linia superioară a genelor nu este vizibilă în cazul tău, de aceea nu te ajută prea mult conturarea ei.
Dar specialiștii recomandă un alt truc, mult mai eficient. În loc să conturezi linia pleoapei deasupra genelor, contureaz-o pe interior, sub gene, pe conjunctivă. În acest fel vei umple spațiul dintre gene, iar ochii văr părea mai definiți și mai deschiși. Aplică apoi un creion dermatograf într-o nuanță de crem șampanie în colțurile interioare ale ochilor, pentru un efect amplificat de ochi mari și luminoși.




Ochii cu colțuri lăsate

În acest caz, colțurile exterioare ale ochilor sunt îndreptate în jos, așa cum poate fi observat și în cazul actriței Camilla Belle. Un contur clasic cu creionul dermatograf va amplifica în această situație efectul de ochi triști.
În schimb, pentru a-ți pune privirea în valoare, trebuie să conturezi linia pleoapelor și să continui cu o codiță îndreptată în sus în colțurile exterioare. Acest tip de machiaj în stilul ochi de pisică va crea un efect vizual de ridicare a colțurilor exterioare.




Ochii rotunzi

Dacă ai ochii rotunzi, scopul este să te concentrezi asupra colțurilor exterioare și să obții un efect de alungire. Conturează două treimi din zona exterioară a ochilor, atât pe linia superioară a pleoapelor, cât și pe cea inferioară.
Unește apoi cele două linii în colțurile exterioare. Extinde puțin linia în exterior, pentru a obține un efect de ochi alungiți, migdalați, precum stilul adoptat de actrița Amanda Seyfried.



Ochii migdalați

Vestea bună este aceea că ochii migdalați sunt puși în valoare de orice tehnică de aplicare a creionului dermatograf. Dar o modalitate perfectă de a accentua forma simetrică și colțurile exterioare ușor ridicate este prin trasarea unei linii subțiri care pornește din colțurile interioare și se îngroșă treptat pe măsură ce ajunge către colțurile exterioare.
Ridică puțin linia în exterior dacă vrei un look dramatic, precum cel purtat de Beyonce.



Foto: Hepta; Depositphotos
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod