Cum să alegi corect fondul de ten


Nu este simplu să acoperi imperfecţiunile cu ajutorul machiajului şi să păstrezi în acelaşi timp un look natural. Dar nu este imposibil.

Nu este simplu să acoperi imperfecţiunile cu ajutorul machiajului şi să păstrezi în acelaşi timp un look natural. Dar nu este imposibil.
 
Unul dintre cele mai importante elemente în realizarea unui machiaj cu aspect natural este fondul de ten. Alegerea greşită a fondului de ten poate distruge orice tip de machiaj, fie că este de zi sau de seară.
 

Nuanţa potrivită


Fondul de ten se testează pe mandibulă. Astfel poţi face o comparaţie de culoare cu gâtul şi decolteul. Acesta este testul de culoare. Ideal este ca testul de culoare să se facă la lumina zilei, astfel încât să poţi observa nuanţa reală.
 

Gradul de acoperire


Pentru a testa gradul de acoperire al unui fond de ten, aplică-l pe încheietura mâinii şi observă dacă acoperă irizaţiile albăstrui ale venelor.

 

Aplicare adecvată


Cea mai eficientă aplicare a fodului de ten este cu vârfurile degetelor. Căldură degetelor contribuie la o uniformizare naturală a fondului, iar pe de altă parte, masajul delicat ajută la fixarea adecvată a acestuia.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oana pe 22 Dec 2010, 09:13
    ................

    ma da la cate fonduri de ten am incercat..........miam luat unul si cu 70 lei da tot nu e bun.....eu nu inteleg cum la alte fete li se acopera asa de bn tenul ca mie nu mi se acopera ca lumea....da am zis ca akm imi iau pudra da dak nui buna nici aia nu ma ami fak cu nimik.....naa

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod