Cum poti straluci in aceasta vara

Vara nu sunt indicate machiajele care acopera fata ca o masca si iti sufoca tenul. Trebuie mai curand sa obtii cu ajutorul machiajului un efect stralucitor, transparent si plin de lumina...
Vara nu sunt indicate machiajele care acopera fata ca o masca si iti sufoca tenul. Trebuie mai curand sa obtii cu ajutorul machiajului un efect stralucitor, transparent si plin de lumina. Afla ce trebuie sa faci pentru a atinge acest obiectiv.

Ten luminos


Un chip luminos nu depinde doar de carnatie, starea vremii sau a ta proprie. El poate fi obtinut cu ajutorul machiajului. O piele stralucitoare este de fapt una cu epiderma neteda, cu porii inchisi si o microcirculatie buna.

Pentru a obtine aceste rezultate demachierea este obligatorie, dimineata si seara si chiar daca nu ai fost machiata. Poti folosi fie un lapte demachiant fie un produs de demachiere care se indeparteaza prin clatire.
Aplica apoi o crema pentru stralucire si catifelare. Pentru ca este vara, ea trebuie sa fie hidratanta.

Cele mai eficiente creme sunt cele pe baza de vitamina C, care curata tenul si il lumineaza. Cremele pe baza de vitamina E sunt antioxidante si decongestionante. Ele combat tenul tern, actionand atat la suprafata cat si in profunzime.

O data pe saptamana fa un gomaj al tenului. Aplica produsul cu miscari circulare pe fata demachiata si umezita cu apa calduta. Insista mai ales pe nas, frunte si barbie. Dupa ce clatesti fata aplica o masca de stralucire, de preferinta o formula care si hidrateaza. Poti aplica aceasta masca si pe gat si maini.

Cand te machiezi, evita sa folosesti fond de ten pentru ca este vara iar caldura iti va afecta repede machiajul.
Foloseste mai curand o pudra bej, cu efecte de bronz-sidefat. Paleta din care poti alege este piersica, corai, fucsia. Daca nu poti renunta la fondul de ten, foloseste unul fluid care se intinde bine si nu iti incarca fata.

Ochi odihniti


Ochii, punctul central al fetei, capteaza si reflecta lumina naturala, acesta fiiind un motiv in plus pentru a te machia. Cand faci acest lucru trebuie sa ai ca obiectiv o privire proaspata, fara cearcane sau ochi obositi. Un astfel de machiaj nu sufoca culoarea irisului.

Iti poti ingriji ochii aplicand zilnic in zona cearcanelor o crema speciala. Seara, dupa demachiere, foloseste o crema hidratanta pe care sa o aplici masand cu miscari circulare.
Pentru a-ti odihni ochii intinde-te pe spate in intuneric si pune-ti pe pleoape pliculete cu ceai inumiate sau comprese cu gheata.  

In ceea ce priveste machiajul, foloseste fardul de pleoape crema care se aplica usor si iti ofera o privire irizanta. Pentru un efect sofisticat aplica pe pleoapa fard deschis si doar in colturile exterioare un fard mai inchis si fara sidef. Poti chiar sa iti conturezi ochii cu un dermatograf sidefat si vei obtine un machiaj sic si sobru.

Buze senzuale


Tendinta acestui sezon este rujul mat. Fanele glossului pot insa apela la texturi stralucitoare si de lunga durata, variind gama. Buzele seducatoare sunt carnoase, dar netede si fine.


Pentru a-ti ingriji buzele aplica zilnic un unt de buze cu efect hidratant care le va catifela. Foloseste rujuri mate hidratante sau luciu de buze incolor care hidrateaza, da volum si se pastreaza timp indelungat. Alege o culoare de fragi, mure sau cirese care iti va ilumina surasul. Poti opta pentru fucsia doar daca esti bruneta. Pentru un look pretios aplica un pic de fard argintiu sau auriu in mijlocul buzei inferioare. Daca vrei sa ai un look fashion, fa-ti buzele mov si pune in mijlocul lor ruj roz.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • banalitati pe 7 Feb 2009, 15:04
    ten

    Nu prea folosesc farduri ,dar am cearcane si acnee.Ce ar trebui sa folosesc pt a le indeparta?

    0
    0

  • afrodita girl pe 8 Sep 2008, 03:20
    produse profesionale din USA

    afrodita.shop@yahoo.com id mess: afrodita.shop Ne puteti adresa orice intrebari referitoare la produsele disponibile pe site sau in stoc si ptr. comenzi pe adresa noastra de email .Asteptam sa ne vizitati si sa va oferim solutiile noastre competitive, din punct de vedere calitativ, dar si financiar. Punem astfel la dispozitia o gama larga de produse cosmetice profesionale menite sa ofere satisfactie deplina clientului final. Cataloage traduse in lb romana si preturile in RON : Produsele profesionale ptr par : L`oreal Professional , Tigi BedHead , Joico , K-pak , Schwarzkopf Professional , Wella Professional , L`oreal Natures Therapy , Matrix , Bonacure , Redken Woman & Men , L`oreal Textureline , Kerastase etc. Produse ptr machiaj : Lancome , L`oreal , MAC, Clinique , NEUTROGENA , Revlon , Estee Lauder , Elizabeth Arden etc. Produse ptr ten uscat/gras/mixt : Clinique, Lancome, Estee Lauder etc. Produse profesionale ptr unghii : O.P.I , Creative Nail Design , China Glaze , Orly etc. Produse prfesionale ptr vopsirea/decolorarea parului : L`OREAL pROFESSIONNEL, IGORA ROYAL SCHWARZKOPF, JOICO VEROCOLOR, MATRIX SOCOLOR, ETC.

    0
    0

  • bebytzaanda pe 21 Iul 2008, 18:04
    cum sa ies in evidentza cu ochii????

    sunt bruneta,ochii verzi parul lung.ce machiaj ar trebui sa folosesc ca sa mi se vada ochii mai accentuati????

    0
    0

  • Betty pe 17 Iul 2008, 08:40
    cum ar trebui sa ma machez

    Sunt roscata, tunsa scurt si cu ochi verzi. Ce machiaj ar trebui sa folosesc?

    0
    0

  • diana pe 16 Iul 2008, 09:11
    cum ar trebui sa ma machiez?

    avand ochii verzi cum ar trebui sa ma machiez?

    0
    0

  • ARIANA 26 pe 10 Iul 2008, 21:33
    dimpotriva

    nu te gandi la "cantitate", ci la "calitate. nu este nevoie sa folosesti fond de ten in exces. tocmai, el trebuie hidratat cu o crema de noapte, cu efecte calmante si hidratante. aplicarea fondului de ten nu este chiar "necesara" pe timpul verii, decat daca ai o problema serioasa precum pete rosii sau cateva cicatrici. fondul de ten, astupa porii fetei, pielea nu respira. nu zice nimeni sa nu folosesti fons de ten, dar nu in exces. o crema aplicata inainte de culcare, este cea mai indicata. bye bye!!!!

    0
    0

  • paula20 pe 10 Iul 2008, 14:43
    ten

    daca nu folosesc fond de ten in exces.....tenul are de suferit?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod