Cum ma machiez ca Halle Berry?

Cum putea Halle Berry sa devina altceva decat un star de cinema? Totul de la pielea perfecta pana la ochii caprui inchis fac din ea un star care isi gaseste locul numai la Hollywood.

Si machiajul joaca un rol important in viata ei, asa ca se foloseste de mici secrete pentru a-l face mereu de nota 10. Cum procedeaza Halle?

Pasul 1
Pentru inceput aplica fondul de ten incercand sa-ti luminezi intreaga fata: alege o nunata de ten ceva mai deschisa decat culoarea pielii tale si incepe cu fruntea, pana ajungi la buze.
Poti aplica acest fond de ten mai deschis doar in jurul ochilor, iar pentru restul fetei poti opta pentru o nuanta asemanatoare cu culoarea pielii tale. Nu folosi pudra decat daca ai un ten foarte gras. Daca trebuie sa o folosesti, alege una de aceeasi nuanta cu fondul de ten.

Pasul 2
Maroul este esential pentru acest tip de machiaj, asa ca sa nu fii zgarcita cu el. Alege un creion pentru ochi maro, cat mai apropiat de culoarea parului tau, si traseaza o dunga, apoi inca una pana cand crezi ca este destul maro pe pleoapa ta.
Foloseste apoi o pensula pentru ochi pentru a uniformiza culoarea aplicata.

Pasul 3
Foloseste o alta pensula pentru ochi pentru a aplica fard cenusiu la coada ochiului. Urmeaza sa lucrezi putin cu un creion de ochi negru, trasind o linie in coltul exterior al pleoapei inferioare. Foloseste o perie pentru a uniformiza culoarea. Dupa ce aplici si mascara, ai terminat cu machiajul ochilor.

Pasul 4
Alege acum o pudra roz pal si un pamatuf cu care sa aplici culoarea pe umeri, pe pometi si pe piept.


Pasul 5
Aplica mai intai un balsam de buze sau fond de ten. Traseaza conturul buzelor cu un creion de o nuanta mai inchisa decat rujul tau. Daca ai trasat conturul, este timpul sa-ti rujezi buzele. Foloseste o pensula de buze pentru a uniformiza rujul. Incheie cu luciul de buze, pe care poti sa-l aplici pe ambele buze, dar pentru mai mult volum opteaza doar pentru centrul acestora.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod