Cum îţi faci faţa să fie luminoasă. 5 metode pe care să le aplici

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile au inventat tot felul de metode care să le ajute în obţinerea unui ten perfect. În Grecia antică, reprezentantele sexului frumos foloseau pudră de plumb pentru albire, iar la Roma se folosea o pastă albă, tot din plumb, care, uneori, le provoca moartea.
Încă din cele mai vechi timpuri, femeile au inventat tot felul de metode care să le ajute în obţinerea unui ten perfect. În Grecia antică, reprezentantele sexului frumos foloseau pudră de plumb pentru albire, iar la Roma se folosea o pastă albă, tot din plumb, care, uneori, le provoca moartea.
În secolul al XIX-lea, femeile consumau cretă şi iod pentru a-şi intensifica paloarea tenului.
Din fericire, în zilele noastre nu mai suntem nevoite să apelăm la tot felul de "tehnici sinucigaşe" pentru a obţine un ten perfect. Multitudinea de produse cosmetice ne poate ajuta să obţinem acel ten fără defecte, de păpuşă, la care visăm.
Iar un foarte bun aliat, în acest sens, este iluminatorul. 

Luminozitate pentru tenul tău
Acest produs minune reuşeşte să ofere pielii tale acea luminozitate pe care o pierdem cu trecerea timpului. Foarte important de ştiut este că el tinde să scoată în evidenţă imperfecţiunile, de aceea se foloseşte pe un ten pregătit corespunzător: hidratat şi dat cu fond de ten. Secretul iluminatorului este unul foarte simplu, el atrage lumina în zonele în care este aplicat. De exemplu, dacă îl aplicăm pe arcadă, acest produs va lumina partea de sus a ochiului şi, astfel, va produce un efect de "ridicare", un adevărat lift facial. 

Iluminatorul pudră
Cel mai des întâlnit este iluminatorul sub formă de pudră.
Această formulă este ideală pentru femeile cu tenul gras. Se aplică după fondul de ten şi un strat subţire de pudră. Folosiţi o pensulă pe care o treceţi uşor peste arcade, tâmple, partea de sus a pomeţilor. Un alt truc, pentru fetele cu buzele subţiri, este aplicarea iluminatorului pe marginea buzei de sus, pe arcul lui Cupidon şi pe centrul buzei de jos. Rezultatul se va vedea imediat!
  
Iluminator cremă 
 
Sub formă de cremă, iluminatorul este indicat pentru persoanele cu un ten uscat. Se aplică imediat după fondul de ten, înainte de pudră. Dacă obişnuiţi să aplicaţi fondul de ten cu o pensulă puteţi să aplicaţi şi iluminatorul cu aceeaşi pensulă.
Astfel, cele două produse se vor amesteca şi obţineţi un rezultat foarte natural. 
 
Iluminatorul perefect pentru tenul tău
Atunci cand alegi un iluminator, trebuie să ai în vedere subtonurile pielii tale. Dacă ai tenul închis, produsele cu particule strălucitoare roz nu se vor vedea bine pe tenul tău, însă dacă ai tenul dechis, această nuanţă este perfectă pentru tine. Şi nu uita că strălucirea pe care ţi-o oferă acest produs trebuie să fie una foarte naturală.
 
Strălucire pentru corp
În comerţ se găsesc uleiuri de corp cu particule iluminatoare, ideale pentru o piele bronzată.
Aşa că, dacă vrei să-ţi scoţi în evidenţă bronzul, apelează cu încredere la un astfel de produs. Îl poţi folosi pe decolteu, braţe şi picioare. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod