Culorile primaverii pe chipul tau!

Adauga un strop din stralucirea primaverii pe chipul tau! Sezonul acesta renuntam la texturile mate, la culorile grave si ne reintoarcem la culori naturale. "Se poarta un machiaj feminin, culori naturale si revine textura sidefata. Putem purta culori precum sampanie, auriu, alb perlat, roz", declara Ana-Maria Gorgonetu, make-up artist.

Adauga un strop din stralucirea primaverii pe chipul tau! Sezonul acesta renuntam la texturile mate, la culorile grave si ne reintoarcem la culori naturale.

"Se poarta un machiaj feminin, culori naturale si revine textura sidefata. Putem purta culori precum sampanie, auriu, alb perlat, roz", declara Ana-Maria Gorgonetu, make-up artist.

Contur accentuat


Ochii puternic conturati raman in tendinte, fiind o metoda buna de a pune in valoare ochii albastri sau verzi.

Conturul poate fi realizat fie cu negru, pentru efect intens, fie cu nuante foarte inchise de mov, kaki, bleumarin, maro. Se aplica pe pleoape un fard in nuante neutre, de culoarea pielii. Fardul poate fi aplicat si dupa conturarea ochilor.

Se contureaza apoi pleoapa superioara, cat mai aproape de linia genelor, accentuand spre coada ochiului. Foloseste degetele pentru a uniformiza delicat linia trasata, iar la final aplica mascara.

Accentueaza cu acelasi creion si pe pleoapa inferioara, folosind si de aceasta data mascara, dar numai pentru a atinge usor genele, fara a le incarca. Pentru ca ochii sunt foarte bine conturati, pastreaza buzele cat mai naturale, folosind un gloss sau un ruj neutru sau roz.

Fardul in trei nuante


Nuantele de roz, lila, violet sunt specifice primaverii si nu poti rata ocazia de a profita din plin de ele.

Potrivite atat ochilor de culori deschise, cat si ochilor caprui sau negri, astfel de nuante aduc un aer de prospetime si romantim pe chipul tau.

Machiajul ochilor trebuie realizat cu nuante de diferite tonalitati, ideal ar fi sa folosesti trei farduri: unul pentru baza - care se aplica pe toata pleoapa, unul mai inchis - pentru a realiza umbre, iar ultimul, cel mai deschis, care are rolul de a ilumina.

Fardul inchis se aplica pe linia genelor, dar si in colturile exterioare ale ochilor, iar cel deschis se aplica in centrul pleopei superioare.


Iata un film care te va ajuta sa aplici corect fardul in trei nuante:








Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • leutuuu pe 12 Apr 2009, 16:56
    ma machez

    eu ma machez si cred ca un machiaz normal nu unul strident scoate in evidenta trasaturile frumoase ale unei femei imi place sa arat bine si sa fiu o femeie eleganta si pusa la punct

    0
    0

  • ank232 pe 9 Apr 2009, 19:37
    primavara

    sa fim mai buni primavara asta

    0
    0

  • claud1a04 pe 9 Apr 2009, 09:24
    NU MA MACHEZ SI IMI ESTE BINE ASA

    EU NU MA MACHEZ SI IMI ESTE BINE ASA. AM BANII PUTINI SI PREFER SA II DAU PE MINCARE DECIT SA DAU PE PROSTI. AM 30 DE ANI SI ARAT MULT MAI TINARA. SOTUL MA PLACE SI ASA.DECIT SA STAU 3 ORE IN OGLINDA SA MA ENERVEZ CA NU IESE UN MACIAJ MAI BINE FAC O CIORBA.

    0
    0

  • daria pe 7 Apr 2009, 11:18
    de ras

    :)) voi nu vedeti ca nu va acorda nimeni atentie?? terminati odata cu concursul ala, si treceti mai departe!!! mergeti sa va faceti cont si pe alte siteuri care va asteapta cu bratele deschise... pana la intrare.

    0
    0

  • gabrielaa17 pe 6 Apr 2009, 18:41
    in legatura cu concursul

    dupa cum am citit si comentariile celorlalti,am constat ca la fel ca si mine,nu au primit nici 20 puncte care ne sunt promise si nici premiul instant..macar punctele dak ni se alocau..va rugam sa cititi comentariile noastre si sa ne premiati :D :P

    0
    0

  • hersinia pe 5 Apr 2009, 22:22
    simplu

    eu ma machiez simplu, de obicei, pentru ca si frumuseatea naturala are farmecul ei!

    0
    0

  • blondebutterfly pe 5 Apr 2009, 16:05
    machiaj

    Paste fericit tuturor si un sfat! Incercati cand va machiati sa folositi produse fara chimicale. Altfel chimicalele din aceste produse de machiaj ne imbatranesc inainte de vreme....si nu vrem asta.

    0
    0

  • roxana_n73 pe 3 Apr 2009, 11:34
    primavara frums coloraa

    bune idei in aceasta primavara si foare bune produse.va felicit pasr ferici!

    0
    0

  • piticii2007 pe 2 Apr 2009, 12:11
    concursul pt Pasti

    Aceesi problema cu talonul razuibil la newsletter , am mai trimis un comentariu pe tema aceasta si asteptam un raspuns , nu este echitabil pentru ca cei care avem aceasta problema nu avem sanse egale cu ceilalti , pot primi un raspuns????

    0
    0

  • cotuca pe 2 Apr 2009, 10:12
    machiaj

    imi place machiajul in culori naturale ale pielii. frumos!

    0
    0

  • angi_andrei pe 1 Apr 2009, 17:40
    concursul cu iepurasul

    m-am abonat la Newsletter Eva si nu am primit nimic legat de concurs cum zice in regulament, un talon care sa-l razuiesc de ce?

    0
    0

  • ana maria pe 1 Apr 2009, 17:02
    :)

    frumoase tendinte :*

    0
    0

  • paliuca10 pe 1 Apr 2009, 14:25
    concurs

    m-am abonat la Newsletter Eva si nu am primit nimic legat de concurs cum zice in regulament, un talon care sa-l razuiesc de ce?

    0
    0

  • florytutu pe 31 Mar 2009, 18:28
    Primavara frumoasa tuturor!

    Frumoase tendinte ale primaverii 2009! Alegeti-va un machiaj avantajos si aranjati-va chipul in casa si afara... pentru ca nu exista femei urate ci nearanjate!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod