Cele mai frumoase machiaje de la Săptămâna Modei de la Paris

Descoperă tendinţele pentru sezonul primăvară - vară 2015 inspirate de modelele care au defilat pe podium la Paris Fashion Week, eveniment care s-a încheiat pe 1 octombrie.

Săptămâna Modei de la Paris ne-a prezentat colecţiile marilor case de modă franceze şi nu numai pentru sezonul următor, dar ne-a oferit şi inpiraţie în ceea ce priveşte alegerile în materie de machiaj pentru primăvara şi vara următoare.

Lookul natural, cu un ten perfect şi nuanţe de piersică în obraji a fost predominant, aşa cum s-a întâmplat şi la Săptămâna Modei de la Milano sau New York, acesta fiind elementul esenţial al machiajului pentru sezonul următor.


Machiajul ochilor este unul discret, reprezentat de o conturare delicată a ochilor şi definirea insesisabilă a ochilor. Nuanţele de farduri predominante sunt cele nude, precum piersică, şampanie sau brun deschis sidefat, aşa cum este în cazul machiajului ales de makeup-artiştii Lanvin, Stella McCartney sau Valentino.

Cei de la Christian Dior au ales un machiaj al ochilor ceva mai vesel, conturând linia superioară a genelor cu tuşuri în nuanţe pastelate de roz, oranj, bleu sau verde.

Chanel a optat pentru un machiaj accentuat, personalizat pentru fiecare model, de la smoky eyes şi tuş negru până la farduri sidefate, în nuanţe preţioase de verde samarald şi albastru safir.
1 din 15

Christian Dior

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod