Cele 8 reguli pe care să le urmezi când porți rujul roșu

Cele 8 reguli pe care să le urmezi când porți rujul roșu

Rujul roșu purtat la un eveniment de seară are capacitatea de a adăuga imediat un plus de sex appeal oricărei ținute.
Dar în realitate, cele mai multe femei îl evită din diverse motive: fie nu știu să-l aplice corect, fie au senzația că pare că s-au străduit prea mult sau că nu merită efortul, pentru că rujul se va șterge rapid. 

Dar pentru a face lucrurile mai simple, ai nevoie de câteva reguli simple pe care să le pui în practică astfel încât să porți des și cu încredere rujul roșu.

Ia în calcul restul machiajului

Rujul roșu atrage toate privirile, prin urmare ar trebui să-l lași să fie în centrul atenție, fără să intre în competiție cu alte elemente ale machiajului tău. De exemplu, nu este o alegere bună să aplici pe pomeți un blush în tonuri de piersică și să porți un ruj roșu cu subtonuri albastrui.
Echilibrează machiajul astfel încât rujul tău roșu să se integreze perfect.

Nu evita creionul pentru conturarea buzelor

Probabil te temi că rujul se va șterge și că vei rămâne cu acel contur inestetic în stilul anilor '80... Dar nu mai este cazul, pentru că acum poți contura buzele și le poți colora în întregime cu creionul pentru contur, în aceeași nuanță ca și culoarea rujului. Machiajul buzelor tale va fi rezistent și irezistibil.

Lasă machiajul buzelor să iasă în evidență

Dacă ai optat pentru un machiaj al ochilor cu un fard într-o nuanță puternică sau ai ales să-ți conturezi ochii folosind creion kohl negru, atunci evită rujul roșu și alege o nuanță neutră pentru buzele tale. Este valabil în special pentru un machiaj de zi.
Seara poți alege ambele variante, mai ales dacă vrei un look statement.

Ia în calcul întregul look

Gândește-te la ceea ce porți. Iar aici sunt incluse și accesoriile. Uneori, un ruj roșu intens poate completa perfect o ținută all-black și este un look statement și fără să porți un machiaj al ochilor. De asemenea, este o alegere ideală și pentru o cămașă de un alb imaculat, chiar și pentru birou. Dacă porți o ținută roșie, atunci alege un ruj într-o nuanță ușor diferită de roșu, pentru a nu crea un look cu aspect complet asortat și plictisitor.

Rujul roșu nu trebuie să fie neapărat intens

Pentru buze cu un aspect natural și o culoare subtilă, aplică întâi un balsam de buze, apoi adaugă rujul tapând delicat cu degetul. Începe din mijlocul buzelor și continuă către colțurile exterioare.
Vei obține un efect de buze colorate și o nuanță nu la fel de intensă precum cea prin aplicare directă a rujului pe buze.

Alege culoarea în funcție de tonul pielii tale

Gândește-le la tonul pielii și la culoare ochilor atunci când alegi rujul. Nuanțele deschise și puternice se potrivesc mai bine pentru pielea măslinie. Roșul cu subtonuri albăstrui îți fac dinții să pară mai albi, iar nuanțele de roșu-oranj sunt excelente pentru pielea bronzată. Încearcă-le pe toate. Nuanța potrivită este cea care îți luminează chipul și îți pune tenul în valoare.

Textura este importantă

Dacă nu te simți confortabil purtând un ruj roșu, atunci alege o textură semitransparentă. Pigmentul nu este la fel de bogat și intens precum cel al rujului clasic sau al celui mat.
De asemenea, mai poți opta pentru gloss-ul de buze roșu, care oferă strălucire și o colorare delicată.

Nu există reguli dacă ai găsit "rujul perfect"

Poate dura ceva vreme până să găsești acel ruj roșu care ți se potrivește perfect. Dar odată ce l-ai găsit, poți ignora toate regulile și îl poți purta așa cum îți dorești. Cum îți dai seama că ai găsit nuanța perfectă? Este simplu: arăți și te simți minunat atunci când îl porți.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod