Cel mai hot truc al momentului. Cum obții sprâncene mai dese și mai frumoase în 5 minute

Tendințele apar și dispar tot timpul, însă de când sprâncenele stufoase au devenit un must pentru femeile din lumea întreagă, toată lumea este constant în căutare de noi trucuri pentru a le înfrumuseța.
Sprâncenele sunt o trăsătură distinctivă a feței și sunt primul aspect pe care ar trebui să îl ai în vedere atunci când începi realizarea unui make-up.

Cel mai hot truc al momentul se referă la folosirea săpunului pentru a obține sprâncene dese în doar cinci minute. Cum este posibil? Divahair.ro îți spune totul despre trendul care a luat cu asalt internetul și despre care specialiștii în make-up spun că este cu adevărat revoluționar. 

Ideea de bază din spatele acestei noi tendințe este exact așa cum sună: în loc să folosești un gel pentru sprâncene, folosești săpun pentru a modela și așeza firele rebele.
Trucul a fost repopularizat de bloggerii de beauty, însă de fapt este un artificiu estetic de bază, dar și o tehnică pe care artistele din lumea întreagă în folosesc de ani de zile pentru ședințele foto. Pe lângă faptul că săpunul este mult mai ieftin decât un gel profesional, este perfect pentru a obține sprâncene dese și demne de revistă. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod