Ce nuanta de ruj ti se potriveste in functie de culoarea parului

Ce nuanță de ruj ți se potrivește în funcție de culoarea părului

Brunetele pot încerca rujurile în culori puternice, pentru a obține un contrast interesant. Află ce nuanță de ruj ți se potrivește în funcție de culoarea părului tău

Nuanțe de ruj pentru brunete

Dacă părul tău este o nuanță închisă de șaten, ciocolatiu sau este chiar negru, atunci poți încerca rujurile în tonuri deschise, care îți vor oferi un look proaspăt. Acestea fac un contrast interesant cu nuanța închisă a părului. Rujurile cu o tentă oranj pun în valoare părul cu tonuri de ciocolatiu, iar cele în nuanțe de roz zmeură sunt perfecte pentru femeile cu părul negru.

Nuanțe de ruj pentru blonde

În cazul în care părul tău este blond foarte deschis și ai pielea albă, nuanțele puternice ți se potrivesc perfect, fie că este vorba de burgund, vișiniu sau roșu rodie. Blondul cu tentă aurie se potrivește cu rujul în nuanțe cu o bază oranj, așa cum sunt cele de caisă, piersică sau coral.
În cazul în care ești blondă și ai pielea măslinie sau ești bronzată, atunci optează pentru nuanțe delicate, nude, precum culoare piersicii dar într-o variantă cu câteva tonuri mai închisă, maro deschis sau ruginiu.

Nuanțe de ruj pentru roșcate

Scopul tău este acela de a-ți pune culoarea intensă a părului în valoare, prin urmare nu ar trebui să-i faci "concurență" folosind un ruj într-o nuanță puternică. Rujurile nude sunt potrivite pentru a-ți lăsa părul să iasă în evidență, dar poți încerca și culori precum roșu vin, care îți oferă un look rafinat și elegant.

Rujul roşu potrivit pentru tenul tău

Fiecare dintre noi are un subton al pielii: rece, cald sau neutru. Dacă ai pielea foarte deschisă: rozalie, roşiatică sau chiar cu tente de bleu, ai un subton rece.
La un astfel de ten se potriveşte un roşu închis, roşu prună, roz intens, fuchsia, cărămiziu. Persoanele cu un subton cald (cele cu o piele care are tente de galben, auriu) pot folosi roşu cherry, corai, roz somon. Subtonul neutru, o combinaţie între cald şi rece, este acel ten care permite orice nuanţă de roşu. 

O metodă foarte simplă prin care îţi poţi afla subtonul pielii este să iei o foaie albă de hârtie şi s-o pui în dreptul feţei. Dacă observi că faţa ta emană culori precum galben, auriu, ai subton cald.
Dacă pielea ta are tente de roz, atunci ai subton rece.

Testează folosind aplicațiile pe mobil

O metodă modernă prin care poți descoperi foarte ușor care sunt nuanțele de ruj ce ți se potrivesc cel mai bine sunt aplicații de machiaj pe care le instalezi pe telefon. Multe dintre ele sunt gratuite și te vor ajuta să testezi sute de nuanțe pe buzele tale, unele dintre ele punând la dispoziție exact brandul și denumirea nuanței de ruj pe care ai încercat-o. Vei ști exact ce să cumperi când mergi la cumpărături!

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod