Ce machiaj să porţi la marile festivaluri muzicale din aer liber? 5 idei de make-up

Sezonul festivalurilor muzicale este în toi şi de abia aştepţi concertele tale preferate? Un make-up artist îţi spune ce machiaj să alegi pentru această ocazie.

Fardurile pentru ochi în culori metalice, rujurile în nuanţe stridente şi tuşul pentru pleoape se numără printre piesele de rezistenţă în acest sezon. Însă, trebuie să ştii cum să le foloseşti şi să nu abuzezi de ele!

Dacă eşti în pană de idei şi nu ştii cum să te machiezi la Untold sau Summer Well care urmează pe lista marilor festivaluri de muzică iată câteva recomandări oferite de un make-up artist.

Ochi sclipitori


Pentru un look glamour, alege să apelezi la ajutorul nuanţelor metalice, cum ar fi de bronz şi auriu, care arată spectaculos pe un fundal de ten mediu. „Pentru machiajul de festival alege pleoapele sclipitoare, dar nu exagera. Sunt jucăuşe şi îndrăzneţe, accentuând privirea şi oferindu-i un aer seducător.
În cantitatea potrivită, acest machiaj poate fi purtat şi la concertele din timpul zilei”
, spune Andreea Haş, make-up artist Bottegaverde.


Look de prinţesă


Culorile care trebuie folosite dacă îţi doreşti să adopţi un look cuminte, de prinţesă, sunt roz pal sau verde.

„Pentru un look complet, optează pentru un ruj pal, în nuanţe de crem sau roz şi apelează la ajutorul unui balsam de buze care conţine şi factor de protecţie solară, special pentru a îţi proteja buzele de razele toride ale soarelui” , declară Andreea Haş.

Stilul Cleopatrei


Stilul Cleopatrei se caraterizează prin evidenţiarea ochilor cu ajutorul eyeliner-ului negru. Tuşul trebuie să fie aplicat astfel încât să se continue de la colţul interior al ochiului până la colţul exterior, cu o linie dreaptă şi subţire.

Smokey-eyes


Un smokey eyes realizat cu un fard de pleoape gri grafit strălucitor, va arăta minunat indiferent de culoarea ochilor tăi. Pulberea gri este foarte pigmentată şi are acţiune iluminatoare.

Buze în culori stridente


La aceste festivaluri te poţi juca oricât îţi doreşti cu imaginaţia şi poţi purta orice! Dacă nu îţi place foarte mult să te machiezi, dar vrei totuşi să ieşi în evidenţă, poţi opta prin a-ţi accentua buzele! Acest sezon sunt în mari tendinţe buzele în culori tari, ţipătoare, care să iasă imediat în evidenţă! Îndrăzneşte să foloseşti rujul roşu strident, mov prună sau cele cu nunaţe de corai.

„Oricare ar fi machiajul pe care te-ai decis să-l adopţi, nu uita că trebuie să-ţi protejezi tenul! Atât fondul de ten, cât şi baza de machiaj ar trebui să conţină factor de protecţie solară, cel puţin SPF 15, deşi ideal ar fi SPF 30. Fondul de ten trebuie să fie mult mai lejer şi waterproof (rezistent la apă), pentru a rezista pe timp îndelungat ”, declară make-up artistul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod