Ce machiaj să alegi când porți o rochie neagră. 30 de idei

Negrul este opțiunea clasică pentru o rochie elegantă. Celebra "little black dress" nu este degeaba una dintre cele mai populare piese vestimentare
Nu vei da în niciun caz greș purtând o rochie neagră elegantă la un eveniment special. Dar probabil că te-ai întrebat care este cea mai bună variantă de machiaj care să se potrivească perfect cu rochia ta. Iată câteva sugestii de machiaj pe care să le încerci când porți rochia neagră:

Machiajul neutru

Acest tip de machiaj presupune alegerea tonurilor neutre, precum a celor de pământ. Este ideal pentru o ținută de zi în care porți o rochie neagră, nuanțele delicate fiind potrivite acestui look clasic. Tenul impecabil va fi punctul central al acestui machiaj, de aceea este necesar să folosești un fond de ten cu o acoperire foarte bună, care să ascundă complet imperfecțiunile, dar care să ofere în același timp un efect de piele hidratată, cu o strălucire naturală. Pentru machiajul ochilor alege farduri în nuanțe de maro, brun, auriu delicat. Pentru machiajul buzelor alege un ruj sau gloss în tonuri pale de roz.

Roșu îndrăzneț

Una dintre cele mai mari provocări ale unei ținute complet negre este aceea de a aduce un plus de culoare astfel încât să nu ai un aspect întunecat și posomorât. Iar machiajul este soluția excelentă. Un ruj de un roșu intens va adăuga acea pată de culoare de care ai nevoie, fiind în același timp o alegere clasică pentru rochia neagră. Păstrează machiajul ochilor în tonuri discrete și neutre, permițând buzelor să fie elementul central al machiajului. Poți încerca rujurile cu textură mată, catifelată, care se numără printre tendințele acestui an.

Culori puternice

O altă modalitate de a adăuga culoare look-ului tău când porți o rochie neagră este aceea de a opta pentru un machiaj al ochilor într-o nuanță îndrăzneață. Fardul de pleoape în tonuri intense de albastru, verde, mov, roz sau oricare altă culoare care ți se potrivește îți va pune ochii în evidență și te va ajuta să creezi un machiaj care contrastează într-un mod interesant cu rochia neagră. Poți încerca și un machiaj de tip cat eyes, folosind un eyeliner într-o nuanță intensă. Păstrează machiajul buzelor într-un ton discret, dacă optezi pentru acest look. 
 

Machiajul smokey eyes

Dacă îți dorești un machiaj foarte sexy care să se asorteze cu o rochie neagră pe măsură, atunci stilul smokey eyes este fără îndoială opțiunea perfectă. Acest machiaj celebru îți pune în evidență ochii și îi oferă privirii tale un plus de mister. Nuanțele pe care le poți folosi variază foarte mult. Tonurile de gri închis se potrivesc oricui, la fel și nuanțele de maro. Dar poți folosi la fel de bine movul sau albastrul închis, dar și nuanțe ceva mai deschise precum cele de roz somon sau șampanie, pentru un look discret. Ochii vor fi în centrul atenției atunci când alegi acest tip de machiaj, de aceea ar trebui să păstrezi machiajul buzelor cât mai natural sau să optezi pentru un ruj de culoare nude.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod