Ce e nou in machiajul pentru petreceri?

Evenimentul pe care il asteptai de atata vreme se apropie. Evident, vrei sa arati perfect si machiajul trebuie sa fie piesa de rezistenta...
Evenimentul pe care il asteptai de atata vreme se apropie. Evident, vrei sa arati perfect si machiajul trebuie sa fie piesa de rezistenta. Pentru a-ti usura misiunea, iti prezentam sfaturile unui make-up artist si cele mai noi produse potrivite machiajului pentru petreceri.

"Cand alegi modul in care te machiezi, trebuie sa tii cont de evenimentul la care participi. Machiajul pentru club, un eveniment monden sau o petrecere intre prieteni va fi total diferit fata de machiajul pentru petrecerea firmei.

In cazul petrecerilor obisnuite sau al iesirilor in club, poti alege culori puternice, indraznete, precum fuchsia, albastru electric sau glittere. Nimeni nu va avea ceva de obiectat.

Pentru petrecerile 'sobre' (cum sunt cele organizate de companii), este recomandat sa alegi un machiaj bazat pe culori neutre.", aflam de la Ramona Chirita, make-up artist.

"De asemenea, machiajul de seara va fi mai puternic decat cel de zi. Se va pune accentul pe ochi, prin conturarea lor cu o nuanta inchisa. Un exemplu bun este 'smokey eyes', un machiaj potrivit pentru seara.

Seara putem apela si la trucuri precum genele false, tipul de gene 'fir cu fir', asezate in coltul exterior al ochiului.", ne spune Ramona Chirita.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • teodora pe 28 Ian 2010, 15:31
    dc nu e tare

    nu e tare nm .................................................. ar fi cool dak leam putea gasi (produsele)

    0
    0

  • Florentina pe 8 Sep 2009, 14:49
    extensii gene

    Aplic extensii de gene Ardell, din par uman 100% stilizat, la cel mai bun pret - 4 lei/smoc; permanent de gene 50 lei + vopsit gene gratuit. Oferta valabila doar pentru Bucuresti. 0723004987 Florentina.

    0
    0

  • metal_girl pe 25 Aug 2009, 17:10
    interesant

    fetelor plss un vot http://www.animalut.net/user/xoxo208.html

    0
    0

  • Katalyna pe 25 Nov 2008, 22:37
    super cool

    sunt nijte kestii super faine pt noi femeile si eo una deja mi`am facut kteva idei d unde le pot achizitiona.

    0
    0

  • gmdiana pe 12 Nov 2008, 22:57
    interesant

    Un articol care merita citit, insa ar fi o idee buna sa gasim pe ici pe colo si cate un produs mai accesibil din toate punctele de vedere!

    0
    0

  • deea_1138 pe 11 Nov 2008, 15:29
    dar cum fac fetele asa ceva

    buna ma num andreaa am 14 ani sunt di iac com iac

    0
    0

  • snowgyrl pe 6 Nov 2008, 14:37
    de unde le cumparam?

    subiectul este interesant, produsele prezentate si ele interesante. Dar are cineva idee de unde le putem procura? De exemplu, am cautat sa aflu de unde poate fi achizitionat Corectorul multifunctional Touche Veloutee, si nu am gasit pe nicaieri pe la noi. Ar fi minunat daca s-ar stii unde pot fi gasite aceste produse

    0
    0

  • Mihaelaa pe 6 Nov 2008, 09:38
    Noutati

    Interesant ca ni se fac cunoscute noile produse(chiar nu stiam de ele). Pentru fotografi si deasemenea pentru noile aparitii in materie de moda/machiaj si parfumuri revistele de pe piata sunt o reala sursa de informare.

    1
    0

  • manuelea pe 6 Nov 2008, 03:15
    mai mult

    OK. articolul este foarte bun si place pt.ca este un subiect important pt. noi femeile, dar avem nevoie si de citeva exemple cu poza pt. a avea ne puttea face o idee.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod