Cat de sigur e un mascara?

Fiecare femeie doreste sa aiba gene lungi si dese dar, din nefericire, barbatii sunt aceia care, de obicei, beneficiaza din plin de acestea. Cum noi nu suntem la fel de norocoase, trebuie sa apelam la diferite artificii. Dar in ce mod actioneaza mascara asupra sanatatii ochilor?

Nu cunosc femeie care, atunci cand este in cautarea unui rimel, sa nu isi puna intrebari de genul: Cum sa aleg un mascara perfect, care sa ma avantajeze? Sa investesc intr-un rimel scump sau este suficient unul mai ieftin? Sa ma orientez la o firma prezenta pe piata de zeci de ani? In concluzie, sa gasesti un mascara dupa gustul si nevoile proprii poate fi un lucru destul de dificil de indeplinit.


Mai intai de toate, sa enumeram care sunt asteptarile noastre vis-a-vis de un rimel: trebuie sa accentueze ochii, sa coloreze si sa defineasca genele. Rimelul tau face aceste lucruri? Probabil, dar, in acelasi timp, deschide calea catre multe probleme... Aplicand un produs atat de aproape de ochi, intrebarea este cat de sigur este acesta. Ar trebui sa ne facem griji? Probabil ca nu ne punem prea des aceasta intrebare, ceea ce nu este prea bine. Unii experti considera ca rimelul poate constitui un risc, si asta din cauza bacteriilor care se pot dezvolta chiar in mascara.
Se pare, deci, ca un mascara perfect este destul de greu de gasit.

Pe de alta parte, rimelul rezistent la apa folosit constant dauneaza genelor. Pentru a le ajuta sa isi revina, procedeaza in felul urmator. In tubul unui rimel vechi (curatat cu apa), introdu cativa stropi de ulei de ricin. Aplica-l pe gene (in locul rimelului) si acestea se vor simti mult mai bine. Poti face la fel si in cazul sprancenelor.

Atentie! Rimelul pe care il folosim trebuie sa fie proaspat. Si inca un mic secret despre gene, destainuit de make-up artistul firmei Astor, Mirela Vescan.
Uneori, acestea au nevoie sa fie tunse maximum 1/2 mm. De ce? Asa cum mergem la coafor pentru a ne tunde parul degradat si pentru a stimula cresterea sanatoasa a acestuia, trebuie sa tinem cont ca si genele sunt tot fire de par si au nevoie de o regenerare periodica, mai ales cand sunt fardate zilnic.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ruxanda pe 31 Mai 2008, 10:34
    rimel

    Buna!puteti sa-mi dati niste sfaturi:as vrea un rimel la un pret avantajos,sa fie negru si cu efect de lungire si de neincarcare a genelor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod