Caştigă de la Oriflame noile produse The One

Oriflame cauta bloggeri ce vor face parte din comunitatea internationala „The ONE Collective”. Astfel, lanseaza invitatia de a testa cel mai nou brand de machiaj – The ONE by Oriflame.

Baieti, nu va intristati, aceasta campanie este si pentru voi! Mai corect spus, pentru fetele din viata voastra, carora vreti sa le oferiti noul brand de machiaj Oriflame
Ce trebuie sa faceti? Priviti mai jos.


Provocarea campaniei:


Pasul 1 – In perioada 23 – 28 aprilie – ora 23:59, scrie pe blogul tau de ce iti doresti sa primesti noul brand de machiaj Oriflame.
Oriflame va trimite până pe 4 mai pachetul pentru testare tuturor bloggerilor care au anuntat ca vor sa il primeasca, în mod gratuit.

Pachetul de produse rămâne în posesia bloggerului.


Pasul 2 – In perioada 5– 18 mai – ora 23:59, scrie pe blogul tau cum ti s-au parut produsele Oriflame (poze, video, avantaje, dezavantaje etc).
Mai multe detalii despre mecanismul, desfasurarea si premiile campaniei puteti afla de aici:
In plus, vei face parte din The One Collective, iar Oriflame te va promova pe site-ul oficial prin prezentarea profilului tau, alaturi de bloggeri renumiti din toata lumea (Elin Kling, Elsa Ekman, Maffashion, Maxineczka etc).
Pe langa invitatia la workshop, vei mai primi si 10 puncte Blogal Initiative.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Crina pe 28 Apr 2014, 16:41
    IUBESC oriflame

    Super, vreau sa le testez si eu . Multumesc!

    0
    0

  • wisteria pe 28 Apr 2014, 09:53
    Foarte interesant

    Mereu am vrut sa incerc produse Oriflame dar nu s-a ivit ocazia pentru ca in anturajul meu sunt persoane care reprezinta alte branduri. Campania initiata de Oriflame este ocazia pe care nu o pot rata , mai ales ca folosesc zilnic diferite de produse de machiaj si ma intereseaza tot ce este nou in acest domeniu.

    0
    0

  • imblanzitoruldelei pe 27 Apr 2014, 11:27
    SUPER campanie pt bloggeri

    particip si eu sunt nerabdatoare sa testez produsele

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod