Buze seducatoare

Ti-ai dorit mereu sa atragi toate privirile si sa fascinezi orice admirator. Poti face acest lucru atat prin tinuta adoptata cat si prin machiaj. Desi ochii sunt principala parte a fetei care beneficiaza de avantajele machiajului, nu neglija nici restul chipului tau.
Ti-ai dorit mereu sa atragi toate privirile si sa fascinezi orice admirator. Poti face acest lucru atat prin tinuta adoptata cat si prin machiaj. Desi ochii sunt principala parte a fetei care beneficiaza de avantajele machiajului, nu neglija nici restul chipului tau. Pune-ti in valoare buzele si vei obtine un machiaj plin de personalitate.

Balsam de buze, gloss, ruj mat sau hidratant, culori care incep de la bej-alb si merg pana la purpuriu intens fara a ocoli rosul sclipitor... Producatorii de cosmetice ne pun la dispozitie o paleta foarte mare de nuante care ne permite sa ne jucam cu culorile si texturile, sa le combinam dupa bunul nostru plac astfel incat sa obtinem niste buze excat asa cum le dorim. Imbracate in nuante dulci sau rosu carmin violent, buzele tale vor atrage toate privirile daca tii cont de urmatoarele sfaturi.

Prospetime primavaratica

Alege ca in aceasta primavara sa iti imbraci buzele in tonuri de piersica, orange sau zmeura. Opteaza pentru rujurile cu texturi hidratante care hranesc bine buzele si joaca-te cu transparenta.

In ceea ce priveste tenul, mergi pe o pudra cu tenta solara, apropiata carnatiei tale, care ii va da chipului stralucire. Daca ai tenul alb, foloseste un fond de ten bej natural sau un strat subtire de pudra intr-o nuanta deschisa.

Ruj mat si gloss

Chiar daca rujurile mate sunt mai putin folosite si nu se mai inscriu in tendinte, le poti da un aer de prospetime, asociindu-le cu un glos care le va da un plus de stralucire.

Deseneaza conturul buzelor cu ajutorul unui creion in aceeasi nuanta cu rujul pe care intentionezi sa il folosesti, apoi aplica rujul cu ajutorul unei pensule pentru buze. Termina printr-o tusa de luciu de buze incolor, aplicata cu ajutorul degetului in mijlocul buzelor. Le va da mai mult relief. Glossul este indicat mai ales seara deoarece are proprietatea de a atrage lumina asupra buzelor.

Stralucire rece si creion contur

Procedeaza ca in cazul anterior si contureaza-ti buzele cu un creion mat. Incearca sa trasezi o line cat mai fina. Pentru a indeplini aceasta misiune, ai nevoie de un creion foarte bine ascutit. Aplica un gloss stralucitor in nuante reci in interiorul buzelor pentru a le conferi un aer apetisant. Seara, poti opta pentru o culoare inchisa, de la rosu aprins pana la violet intens, maro sau bordo.

Buze fine

Daca ai buzele subtiri, triseaza un pic pentru a le da un aer apetisant. Traseaza o linie cu un creion contur, depasind cu un milimetru linia naturala a gurii tale. Opteaza pentru rujuri stralucitoare si nuante deschise: bej deschis, bej roz, roz sidefat.

Buze carnoase

Buzele carnoase sunt pe val, nu degeaba are succes Angelina Jolie. Daca detii o astfel de gura, nu iti ramane decat sa o pui in valoare! Fa un contur lejer cu un creion de buze, in partea interioara a acestora. In ceea ce priveste culoarea, tine cont de faptul ca nunatele deschise dau volum, iar cele inchise estompeaza. Alegerea iti apartine.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ... pe 29 Dec 2009, 15:34
    buze nashpa

    :( am buzele la fel de mari ca a lu angelina dar colturile gurii nus ridikate ca ale ei:( am incercat prin make up sa mi le ridic si a mers insa nu cum ma asteptam :( par mult prea mari si nu mai sh ce sa fac:(( is blestemata pe viata:-l

    0
    0

  • Lenutza pe 11 Feb 2009, 17:12
    vreau buze mai mari!

    am buze destul de normale...dar ash vrea mult sa fie mai carnoase!ce sfaturi putetzi sa-mi datzi???please...!!

    0
    0

  • demonita k chip de ingelash:)  pe 9 Aug 2008, 18:48
    buze super invidiate:P::P

    am picmentul colorat,ochi verzi(cva mai special)si buze super senzual dar as vrea sa stiu dak ma prinde culoare roza sau rosie pe buze....va popsh dolshe shi ms mult.

    0
    0

  • Babyblue pe 14 Iun 2008, 12:56
    Buzele

    Eu am niste buze carnoase si foarte foarte frumoase...pot sa spun ca sunt exact ca ale Angelinei Jolie...toate fetele ma invidiaza si asta ma bucura extrem de mult deoarece sint mereu in centrul atentiei si am foarte multi admiratori :)

    0
    0

  • carmina02 pe 16 Apr 2008, 01:48
    afrodita.shop

    Vreti sa aratati bine fetelor? Aducem o gama foarte larga de produse profesionale (joico,l`oreal,wella,matrix, tigi bed head ,opi,creativ nail design si multe altele ) ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Cheltuiti mai putin ! Contactati-ne la afrodita.shop@yahoo.com pentru mai multe informatii si oferte! Va stam la dispozitie si cu un site in limba engleza www.afrodita.shopmarking.com !

    0
    0

  • rodik_201 pe 26 Feb 2008, 11:34
    Gloss

    Fetelor,stiu ca e cam scump(vreo 90 lei),insa glosul de la lancome merita banii.Si poate dura un an sau doi,depinde cat d des il folosesti.

    0
    0

  • pysy pe 25 Feb 2008, 09:33
    buze seducatoare

    sooper eu deja am niste buze seducatoare!

    0
    0

  • Luminita pe 22 Feb 2008, 12:09
    lips

    fetelor, va dau si eu un sfat: folositi doar produse de calitate "famous brand" credeti-ma, dati un ban in plus insa mergeti la sigur. cat despre buzele voastre senzuale sau mai putin, acum pe timp de iarna faceti uz doar de glosuri, sunt hidratante si confera si stralucire. alegeti-le pe cele cu putina culoare, sau mai multa! Eu care aveam mereu probleme cu uscaciunea buzelor, acum gata, it's finished! aplicati direct glosul, nu mai trebuie nici balsam! Va pup si "frumusetea the first"

    0
    0

  • Martinka pe 21 Feb 2008, 19:05
    salut

    de acord cu ce spuneti....am buze carnoase si f.frumoase , dar am o problema: de cite ori aplic gloss-ul, nu trece mult si pe parte interioara a buzei de jos se formeaza o linie de ruj......(rujul insa e de calitate)......de ce apare aceasta problema teribila?........ma erita enorm faptul !!! ma gindeam ca poate e din cauza frigului......sau care e problema?? dati-mi o mana de ajutor va rog...........

    0
    0

  • deyutza pe 21 Feb 2008, 18:13
    sweet

    mijto ce zicetzi....intodeauna dati sfaturi cool.....imi place de voi......eu am buzele mai carnoase si imi place sa ma dau cu ruh roz si apoi cu un gloss incolor care le da o stralucire super mijto........cateodata folosesc numai balsam......atunci cand sunt prea tare machiata la ochii.......sau doar un gloss carmiziu sau incolor

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod