Aşa da, aşa nu! Ce look-uri ne plac sau nu ne plac de la Oscar?

Cea de-a 89-a ediţie a Premiilor Oscar a fost aşteptată, însă nu la fel de tare ca cea de anul trecut, când, Leonardo DiCaprio a luat oscarul pentru “Cel mai bun actor”.

Cu siguranţă aceasta este, însă mult mai comentată. Să vedem, Emma Stone ia premiul pentru Cea mai bună actriţă, îl merită sincer. Warren Beaty greşeşte câştigătorul la categoria Cel mai bun film. Pe covorul roşu, Blanca Blanco, ne dezvăluie surpriza… Că tot veni vorba de covorul roşu, am aruncat şi eu un ochi (cu lupa pe el) la vedetele ce au defilat acolo şi am selectat 4 vedete cu un look (şi aici mă refer la machiaj) reuşit şi 4 cu un look mai puţin reuşit.

Aşa da!



Halle Berry are un cap frumos cu totul. Părul şi machiajul se complimentează reciproc.

A ales un machiaj în nuanţe bronzante, care o complimentează. Mi-ar fi plăcut, poate, pomeţii mai evidenţiaţi, deşi chiar şi aşa sunt destul de conturaţi.

O apariţie din ce în ce mai plăcută este Felicity Jones. Inocenţa, pură, plină de candoare şi simplitate asta vrea să transmită machiajul ei şi reuşeşte cu brio. Parcă ar fi o păpuşă. Machiajul subtil al ochilor, buzele naturale şi chipul luminos o diferenţiază de celelalte vede, în cel mai pozitiv mod. Să mai spui că machiajul natural, nu este pentru evenimente?

Emma Roberts are un look a la anii ’50.
Glamourous & gorgeous make-up. Rujul roşu este ales perfect, dă într-o nuanţă de cupru, precum părul sus numitei. Are tenul curat, un uşor contouring la nas. Mi-ar fi plăcut să nu aibă genele atât de încărcate. Good job Emma.

Pe Charlize Theron, anul trecut am avut-o la aşa nu. Anul acesta a schimbat tabăra şi a trecut la aşa da. Machiajul său este fresh, seamănă cu un no make-up look. Sunt femei cărora le stă mai bine machiate natural decât cu machiaj vizibil. Contouring-ul fetei este foarte bine realizat.
Coafură o complimentează, iar accesoriile sunt exact ce trebuie că să echilibreze ţinută.

Emma Stone
, este preferată mea. A câştigat oscarul pentru Cea mai bună actriţă şi îl merită şi pentru cel mai reuşit look de pe covorul roşu. Machiajul este perfect compus, rujul ales în acord cu nuanţa părului, nuanţele bronzante de pe pleoape îi complimentează şi evidenţiază culoarea ochilor. Obrajii frumos accentuaţi. Este divină.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod