Află cum să transformi un machiaj de zi într-un look dramatic

Cred că cea mai valoroasă monedă din lume este timpul. Pentru zilele în care eşti în criză de timp şi ai nevoie de o schimbare a look-ului tău, îţi voi arăta cum să obţii un look

Cred că cea mai valoroasă monedă din lume este timpul. Pentru zilele în care eşti în criză de timp şi ai nevoie de o schimbare a look-ului tău, îţi voi arăta cum să obţii un look dramatic doar cu un produs. Cu siguranţă vei salva mult timp.  Este trucul pe care îl folosesc cel mai des când nu am timp.

look dramatic

Totuşi trebuie să ai în geantă un eyeliner şi o pensulă teşita. În step-by-step-ul de săptămâna trecută îţi arătam cum să îţi faci un machiaj pentru buze roşii, articolul îl poţi găsi aici, este de altfel foarte potrivit pentru a-ţi transforma machiajul într-unul de seară. Astăzi ne vom folosi de etapele aceluiaşi machiaj doar vom adăuga un singur produs: eyeliner-ul.

Etapele le vei găsi atât în articolul anterior cât şi în cel de astăzi. Să începem:

Bază: am început cu aplicarea unei creme hidratante, urmată de fixarea machiajului cu un spray fixator, în această perioadă este indicat să fixăm mai bine machiajul, mai ales din cauza temperaturilor ridicate.

look dramatic

 

Fondul de ten are o textură satinată, ce dă o strălucire naturală tenului chiar dacă are o acoperire mare.

look dramatic

 

Cearcănele au fost corectate cu un corector cu două tonuri mai deschis decât nuanţa pielii.

look dramatic

 

Dacă în mod normal aş fi folosit pudră liberă pentru a matifia de această dată am folosit o pudră minerală pe zonele în care doresc strălucire.

look dramatic

Obrajii au fost conturaţi cu o pudră bronzantă.

 

 

look dramatic

 

Pentru sprâncene am ales un fard de sprâncene apropiat de nuanţa naturală.

look dramatic

 

 

Ca să dau luminozitate ochilor am ales un fard cremos, metalizat, pe care l-am aplicat pe pleoapa mobilă, în colţul intern al ochiului atât pe pleoapa superioară cât şi pe cea inferioară.

 

look dramatic

Zona arcadei şi colţul extern al ochilor au fost conturaţi cu un fard în nuanţe neutre, de această dată maro.

look dramatic

Pe zona water line aplicăm un creion dermatograf alb.

look dramatic

În articolul trecut aici ne-am oprit cu machiajul ochilor, de această dată însă vom continua cu trasarea unei linii de eyeliner, ce va da un aspect dramatic ochilor.

look dramatic

Pentru a trasa liniile egal, este bine să priveşti drept în faţă, bărbia să fie paralelă cu solul, apoi începi trasarea liniei din colţul extern al ochiului spre colţul sprâncenei.

Nu trebui să urci foarte sus cu “codiţa”. I-aţi ca punct de oprire arcada.

look dramatic

Eu am ales să trasez o linie groasă de eyeliner, tu o poţi trasa mai subţire sau la fel de groasă, machiajul va arăta cu siguranţă la fel de bine. Dacă vrei să eviţi că produsul să se strângă în pliul pleoapei, poţi adăuga fard negru peste, acesta îl va fixa, însă doar dacă îţi doreşti.

look dramatic

Mascara va completa machiajul ochilor. Pentru buze aplicăm un ruj, nude sau doar un balsam de buze.

look dramatic

La rubrica mulţumiri, îl trecem din nou pe Cristian Dobre, care de altfel a câştigat şi un premiu important în fotografie şi îl felicitam cu această ocazie şi Oanei Calin, modelul nostru.

look dramatic

Dragile mele vă doresc zile frumoase şi pline cu soare, de care să profit şi eu, mai ales că mai avem puţin şi terminăm sezonul actual al cursurilor de machiaj!

See you next time,

Alina

The art of illusion,

The world of makeup

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod