Machiaj de vara

7 idei de machiaj pe care să le încerci în această vară

Este sezonul în care se pune accent pe frumusețea naturală și pe un stil cât mai relaxat și sexy. Descoperă câteva idei de machiaj pentru această vară

Nuanțe intense de albastru

Foto: vogue.co.uk
Albastrul este una dintre vedetele acestui sezon. Este vorba despre nuanțele puternice, intense de albastru cobalt, albastru regal, turcoaz sau nuanțele marine. Sunt alegeri ideale pentru zilele de vacanță, în care vrei să te inspiri din culorile mării. Tușul sau creionul dermatograf albastru te vor ajuta să obții o privire intensă. O tendință importantă a momentului este dată de conturarea pleoapei inferioare cu un creion dermatograf albastru într-o nuanță intensă.
Privirea ta va fi electrizantă! Această culoare este perfectă și pentru machiajul de seară, iar dacă îl asociezi cu strălucirea unui fard metalic atunci îl poți purta cu succes la petrecerile alături de prieteni din nopțile acestei veri.
Machiaj in nuante de albastru

 

Machiajul natural

Foto: blog.lizbumgarner.com
Un machiaj cât mai natural, care îi oferă tenului o strălucire sănătoasă, discretă, se numără printre stilurile pe care trebuie neapărat să le abordezi în această vară. Ai nevoie de un fond de ten hidratant și fluid, cu particule strălucitoare sau chiar un BB foarte bun.
În acest fel, nuanța tenului tău va fi uniformizată fără ca pielea să fie prea încărcată. Folosește-te și de un iluminator pentru a oferi un plus de strălucire discretă pe pomeți, pe arcul lui cupidon și imediat sub colțurile exterioare ale sprâncenelor. Completează machiajul cu o definire subtilă a genele cu mascara sau o simplă conturare cu dermatograf a liniei genelor.

Machiaj natural

 

Buze în culori puternice

Foto: beautyalmanac.com
Inspirat din stilul boem, acest look este ideal pentru serile de vară și mai ales întâlnirile romantice la care vei merge. Rujul în culori mate de roșu burgund, roșu bordeaux sau chiar cărămiziu îți va permite să obții un machiaj extrem de sexy și misterios.
Alege cu grijă nuanța care te pune cel mai bine în valoare. Este absolut necesar să ții cont de nuanța tenului tău și mai ales de subtonul pielii tale atunci când alegi nuanța rujului. Citește aici cum să alegi corect rujul roșu. Buzele mate se numără, de asemenea, printre tendințele verii. Poți transforma cu ușurință un ruj obișnuit într-unul mat folosind puțină pudră translucidă.

Machiaj cu ruj mat
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod