6 trucuri de machiaj care îți fac dinții să pară mai albi

Periajul corect și folosirea aței dentare sunt cele mai eficiente moduri prin care să-ți păstrezi dinții albi.
Dar poate nu știai că există și unele trucuri foarte eficiente de machiaj care pun perfect în evidență albul dinților. Acestea accentuează albul și creează un efect vizual de zâmbet imaculat. 

Iată 6 trucuri de machiaj care îți fac dinții să pară mai albi:


Alege un ruj cu subtonuri albastre


În timp  ce rujurile cu tonuri oranj reflectă tonalități galbene pe dinții tăi, rujurile cu subtonuri albastre îți vor face zâmbetul să pară mai alb, declară makeup artistul Cassie Lomas pentru cosmopolitan.com. Este foarte simplu să descoperi care dintre rujurile tale se încarează în această categorie.
Aliniază patru rujuri și alege-l pe cel care cel mai mult pigment albăstrui. Îți vei putea da seama fără prea mare dificultate care sunt rujurile cu tonuri albastre și care sunt cele cu tonuri oranj.

Optează pentru un bronzer discret


În ceea ce privește efectul vizual asupra dinților, bronzerul pe care îl folosești poate fi salvator sau îți poate ruina look-ul. Evită bronzerul cu tonuri de oranj, care creează un efect de dinți îngălbeniți, ceea ce în mod sigur nu îți dorești. Optează, în schimb, pentru un bronzer într-o nuanță delicate de taupe, care va evidenția albul dinților.

Accentuează ochii


În mod surprinzător, atunci când îți pui ochii în evidență cu ajutorul machiajului și îi faci să devină elementul central al chipului, dinții tăi vor părea mai albi. Dar secretul este să alegi culorile reci, care vor estompa tonurile de galben.
Fardurile de pleoape în nuanțe de violet, albastru sau argintiu sunt ideale pentru a-ți face dinții să pară mai albi în lunile de iarnă, iar vedele și turcoazul sunt culori excelente pentru a obține acest efect primăvara și vara.

Conturează forma gurii


Accentuarea formei gurii îți poate face buzele să pară mai mari și, în asociere cu un ruj cu subtonuri albastre, va face zâmbetul să pară mult mai alb. Folosește un corector sau creion iluminator pentru a contura linia exterioară a buzelor, insistând în special asupra zonelor definite precum arcul lui Cupidon.

Hidratează-ți buzele


Indiferent cât de albi ar fi dinții tăi, buzele uscate și crăpate vor distrage într-un mod negativ atenția. De aceea, ai grijă să-ți menții buzele hidratate.
După ce te-ai spălat pe dinți cu pastă pentru albire, clătește bine periuța cu apă caldă și folosește-o pentru a masa delicat buzele. Vei îndepărta astfel pielea uscată și celulele moarte. Aplică apoi un balsam intens hrănitor și lasă-l să acționeze peste noapte. Dimineața, buzele tale vor intens hidratate și îți vor accentua zâmbetul strălucitor.

Renunță la gloss-ul cu tonuri aurii


La fel ca și rujul în culori reci, care evidențiază albul dinților, același lucru este valabil și în ceea ce privește glossul strălucitor. Renunța la gloss-ul de buze care are particule strălucitoare de aurii sau bronz și folosește, în schimb, gloss-uri care au străluciri de culoare argintie.
Acestea pun cel mai bine în valoare albul dinților.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod