5 trucuri de machiaj care te fac să pari mai tânără

5 trucuri de machiaj care te fac să pari mai tânără

Știai că fondul de ten cu un subton galben are capacitatea de a șterge câțiva ani de pe chipul tău? Descoperă și alte trucuri ca să arăți mai tânără
Cum ar fi să afli că machiajul pe care îl aplici în fiecare dimineață cu mare atenție îți adaugă de fapt câțiva ani în plus pe chip? Fără să realizezi, ritualul tău de machiaj te poate face să pari mai în vârstă. Descoperă ce trebuie să faci pentru a evita asta și cum să folosești trucurile de machiaj pentru a părea mai tânără.

Ten perfect

Nimic nu te îmbătrânește mai mult decât pielea uscată și fondul de ten care s-a strâns în fiecare rid și linie fină de pe fața ta. "Pe măsură ce îmbătrânim, pielea are tendința de a devenit tot mai uscată, ceea ce face ca fondul de ten să se strângă în riduri", declară pentru harpersbazaar.com Gina Brooke, makeup artistul Madonnei.
Iar pentru a preveni acest efect, începe ritualul de machiere cu o cremă hidratantă și un primer. Fondul de ten trebuie să fie cât mai apropait de nuanța naturală a pielii tale, iar cele care au un subton cald, cu tentă gălbuie, te fac să pari mai tânără. Foarte important, nu folosi pudră!

Culoare în obraji

Blush-ul în obraji este secretul unui look proaspăt, care va șterge câțiva ani de pe chipul tău. Dar nu este deloc indicat să apelezi la un blush sub formă de pudră. Optează pentru unul sub formă de cremă, care este mai ușor de aplicat și oferă un rezultat cu aspect natural. Nuanțele calde, cu tonuri subtile de roz se potrivesc cel mai bine pentru orice tip de piele.
Aplică pe pomeți o cantitate foarte mică și blenduiește folosind un burete pentru machiaj sau vârfurile degetelor.

Ochi cu aspect întinerit

Odată cu vârsta, cearcănele din jurul ochilor se pot accentua și vei fi tentată să folosești și mai mult corector sau într-o formulă cu acoperire mai mare. Dar este de preferat să alegi un anticearcăn cu o textură cremoasă, care nu este prea uscat. De asemenea, fardul se poate strânge în pliurile pleoapei de-a lungul zilei, ceea ce îți îmbătrânește privirea. Folosește un primer înainte de a aplica fardul. În privința culorilor, cele mai potrivite nuanțe sunt cele neutre pentru efect de ochi întineriți.
Nu uita să-ți curbezi genele, pentru că astfel ochii tăi vor părea mai mari și mai odihniți.

Sprâncene îngrijite

Pe măsură ce trec anii, sprâncenele se subțiază, în special spre colțurile exterioare. De aceea, dacă te folosești de machiaj pentru a le reconstrui, vei avea instant un look proaspăt și întinerit. Pentru a-ți contura sprâncenele, folosește un creion special, puțin mai deschis decât culoarea părului tău. Umple spațiile goale cu atingeri ușoare, în linii, apoi blenduiește cu o perie pentru sprâncene.

Buze mai pline

Un alt efect al trecerii anilor este subțierea buzelor. Buzele își pierd treptat volumul, dar cu ajutorul machiajului poți corecta această problemă.
Primul pas este acela de a contura buzele cu un creion într-o nuanță neutră sau roz pentru a le redefini forma. Blenduiește bine, pentru ca linia creionului să nu fie vizibilă, apoi aplică rujul. Evită rujurile în culori închise care accentuează efectul de buze subțiate. Optează pentru nuanțe ceva mai deschise, precum tonurile medii de roz. Puțin gloss aplicat în centrul fiecărei buze va oferi o strălucire care dă impresia unui look întinerit.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod