5 trucuri de machiaj care să-ţi evidenţieze ochii

Atunci când vorbim despre machiaj, principala atracţie sunt ochii. De cele mai multe ori, machiajele sunt gândite astfel încât să ne pună în evidenţă privirea. Pentru că, trebuie să recunoştem, un bărbat poate fi cucerit cu o singură privire. Aşa că, este important să ştii mici trucuri de make-up care să te ajute să-ţi evidenţiezi ochii.

Atunci când vorbim despre machiaj, principala atracţie sunt ochii. De cele mai multe ori, machiajele sunt gândite astfel încât să ne pună în evidenţă privirea.

Pentru că, trebuie să recunoştem, un bărbat poate fi cucerit cu o singură privire. Aşa că, este important să ştii mici trucuri de make-up care să te ajute să-ţi evidenţiezi ochii.

Anticearcănul potrivit

Orice machiaj al ochilor trebuie să înceapă cu un anticearcăn bun. Nu poţi să ai o privire luminoasă fără puţin anticearcăn. Acest produs minune te ajută să scapi de inesteticele cearcăne doar în câteva minute.

Însă e foarte important să alegi nuanţa potrivită şi nu una foarte deschisă, ci doar cu un ton mai deschis decât fondul de ten. Pentru un rezultat perfect, amestecă anticearcănul cu puţin fond de ten.

Iluminatorul, ajutorul de nădejde


Un alt truc de care trebuie să te foloseşti mereu, atunci când te machezi, este să aplici, în colţul intern al ochiului, puţin iluminator. Acest produs nu face altceva decât să atragă lumina acolo unde este pus, practic el îţi va da acel aspect fresh, o privire luminoasă.
De asemenea, aplică-l şi pe arcadă (imediat sub sprânceană), dar şi spre tâmple (pentru un efect de ridicare).

Nu uita de sprâncene


Foarte multe femeie nu ţin cont de sprâncene. Însă, sprâncenele sunt foarte importante dacă vrei să ai o privire seducătoare. Aşa că, nu uita să le conturezi cu un creion cât mai apropiat de culoarea părului tău şi să le periezi, în sus, cu o perie specială pentru sprâncene. Privirea ta va căpăta un plus de intensitate datorită sprâncenelor.

Creionul alb pe mucoasă

Un alt truc pe care make-up artiştii îl folosesc în machiajul ochilor este folosirea unui creion bej deschis pe interiorul pleoapei inferioare.

Acest mic artificiu îţi măreşte ochii şi îţi face o privire mai luminoasă. Aşa că, începe să foloseşti şi tu acest creion dacă vrei să araţi perfect.

Creion maro la baza genelor

Foloseşte, mereu, un creion maro pentru conturul ochilor, dacă îţi doreşti un efect subtil de alungire. Aplică o linie la baza genelor superioare pe care să o estompezi spre exterior ascendent, cu ajutorul unui beţişor de ureche. De asemenea, trasează o linie şi la baza genelor inferioare, dar nu până în colţul intern al ochilor (ci doar până la jumătate).

Ochii tăi vor arăta mult mai sexy. 

Toate acestea sunt mici trucuri pe care oricine le poate folosi. Nu ai nevoie de foarte multe produse sau de prea multe culori pentru a obţine o privire cu care să seduci într-o clipă. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mona pe 2 Apr 2013, 10:43
    Creion Jumbo alb

    Creion alb de calitate: www.azida.ro

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod