5 secrete să arăţi fabulos fără machiaj

Machiajul a devenit pentru multe femei o necesitate. Însă, este foarte important să înţelegem şi să acceptăm faptul că tenul nostru are nevoie de câteva zile pe lună în care să nu fie acoperit cu produse de make-up. Pentru astfel de zile, în care îţi laşi pielea să respire, avem câteva sfaturi care te vor ajuta să arăţi fabulos.

Machiajul a devenit pentru multe femei o necesitate. Însă, este foarte important să înţelegem şi să acceptăm faptul că tenul nostru are nevoie de câteva zile pe lună în care să nu fie acoperit cu produse de make-up.

Pentru astfel de zile, în care îţi laşi pielea să respire, avem câteva sfaturi care te vor ajuta să arăţi fabulos.

Îngrijirea tenului, cea mai importantă

Nu putem să vorbim despre un ten frumos fără să includem îngrijirea zilnică. Demachierea este procedura pe care nu trebuie să o excludem nici măcar în zilele în care nu ne machiem.

După demachiere, nu uita de loţiunea tonică care te ajută să elimini toată murdăria de pe faţă. La fel de importantă este şi exfolierea săptămânală care va îndepărta toate celulele moarte. Crema hidratantă nu trebuie să-ţi lipsească nici dimineaţa şi nici seara.

Hidratarea cea de toate zilele

Ştim că ai auzit această replică de zeci, poate chiar sute de ori, însă hidratarea este, într-adevăr, foarte importantă. Dacă vrei să ai un ten strălucitor, cu un aspect "proaspăt", trebuie să bei minimum 2 litri de lichide pe zi.

Astfel, pielea ta nu-şi va pierde elasticitatea naturală, atât de importantă în lupta cu ridurile. 

Alimentaţia poate fi un aliat sau un duşman  

La fel de importantă ca şi hidratarea este alimentaţia. Ceea ce mâncăm se vede pe tenul nostru. Consumul de fructe şi de legume te ajută să ai un ten luminos. De asemenea, o cură de detoxifiere, ţinută o dată la şase luni, poate face minuni pentru tenul tău.

Citricile îţi dau strălucire

Atunci când tenul tău este lipsit de strălucire apelează cu încredere la citrice.

Foloseşte suc de portocale, pe tenul perfect curat, aplicat cu o dischetă demachiantă. Lasă-l 10-15 minute să acţioneze, după care clăteşte faţa cu apă călduţă şi, la sfârşit, cu apă rece. Şi zeama de lămâie este bună, mai ales pentru albirea tenului, dar nu este indicată persoanelor cu tenul uscat.  

Sprâncenele şi genele, la control

Sprâncenele frumos conturate şi cât mai naturale sunt prezente în toate pictorialele de modă. Aşa că, nu-ţi mai chinui sprâncenele şi lasă-le să crească.

Mergi la o cosmeticiană pricepută o dată pe lună, ca să-ţi dea o formă naturală. De asemenea, foarte importantă este şi vopsirea genelor. Astfel, ochii tăi vor părea mai conturaţi. 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod