5 nuanţe de ruj portocaliu perfecte pentru această vară

Când vine vorba de tendinţele de frumuseţe din această vară, cu siguranţă trebuie să menţionăm şi nuanţele de portocaliu strălucitor. Fie că este vorba de buze, unghii, ochi, sau obraji, această nuanţă vibrantă arată absolut superb în soarele de vară. Un mod ușor de a purta această culoare îndrăzneaţă este să asociem buzele Orange cu un machiaj al ochilor neutru – astfel focalizarea va rămâne pe buze.

Având în vedere că iubesc această tendinţă, azi vă voi împărtăşii nuanţele mele favorite de Orange pentru acest sezon.

1. MAC Tart&Trendy

MAC are o nouă colecţie denumită “All About Orange”, care dispune de rujuri într-o gamă variată de culori, toate în spectrul portocaliu. Am ales nuanţa “Tart&Trendy” pentru că este mai mult un luciu de buze, ceea ce înseamnă că culoarea este construibilă. Aşadar puteţi aplica un singur strat dacă vă doriţi o nuanţă mai subtilă, sau mai multe dacă îndrăzniţi să purtaţi o culoare puternică pe buze.

2.  L’Oreal Colour Riche Caresse “Veil Fiery”

Acest ruj este într-adevăr “de foc”, nuanța portocalie este amestecată cu puţin rosu, care creează iluzia de, ei bine, foc.
Pe lângă asta, este atât de neted și cremos încât veţi simţi buzele mereu hidratate.  Culoarea este versatilă, și foarte construibilă, ceea ce înseamnă că are posibilitatea de a vă face buzele fie extrem de pure sau frumoase și opace, în funcție de preferințele voastre.

3.

Revlon Color Burst Lip Butter „Tutti Frutti”
Iubesc aceste rujuri de la Revlon, deoarece au consisteţa unui balsam pentru buze, ceea ce le face extrem de hidratante, dar în acelaşi timp au şi o strălucire incredibilă. Nunţa „Tutti Frutti” este ideală dacă vă doriţi o culoare subtilă. Este perfectă pentru zilele petrecute la mare.

4. Maybelline Colour Sensational „Electric Orange”

Electric este cuvântul de bază dacă vorbim despre acest ruj de la Maybelline.

Se potriveşte perfect celor care îşi doresc să iasă în evidenţă. Este foarte luminos şi extrem de sexy.

5. Make up Forever Rouge Artist Intense „Satin Bright Orange”

Dacă vă doriţi durabilitate, încercaţi această nuanţă minunată de la MUFE. Este foarte pigmentată şi vă asigură o culoare intactă timp de câteva ore.

Îndrăzniţi să purtaţi aceste culori vibrante în acest sezon şi bucuraţi-vă de toată atenţia celor din jur. Vă aştept şi pe site(www.ralucaluca.com) pentru mai multă inspiraţie, sau la studio (www.thelovelyroom.ro) dacă sunteţi interesate de cursurile de automachiaj.

Vă îmbrăţişez cu drag!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod