4 concealere accesibile care acoperă complet cearcănele

Chiar dacă porți mască, tot vrei să ai o privire odihnită. Aceste concealere de calitate la prețuri accesibile te vor ajuta să arăți mereu fresh!
E drept ca nu prea am mai purtat machiaj in ultima vreme. Am renuntat la fondul de ten, insa nu ma pot desparti de concealer, pentru ca e un produs atat de versatil si usor de folosit. Cand vreau sa acopar cearcanele si alte imperfectiuni, il aplic doar pe acele zone si apoi il uniformizez cu un buretel umed. Imi ia doar 2 minute sa arat mai odihnita si sa ma simt increzatoare.

Din fericire, nici nu trebuie sa cheltui multi bani ca sa te bucuri de un concealer de calitate. Mai ales daca vrei sa experimentezi pe partea asta, iti recomand sa-ti cumperi cateva variante ieftine, pentru ca acopera cearcanele la fel de bine ca cele high-end.
Totul e sa alegi nuanta potrivita pentru tine si o textura care sa te avantajeze in functie de tipul de ten (de exemplu, concealerele foarte mate nu ti se potrivesc daca ai ten uscat, pentru ca iti vor accentua liniile fine de sub ochi). Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod