30 de idei pentru un machiaj de toamnă. Ce să porți în acest sezon

Toamna este sezonul perfect în care să porți un machiaj elaborat, în tonuri care amintesc de culorile acestui anotimp.
Dacă pe timpul verii ritualul tău de machiaj este unul simplu, iar rezultatul vrei să fie cât mai natural și discret, odată cu venirea sezonului rece poți adopta un look elaborat.

Iar tendințele pentru acest sezon nu diferă cu mult de cele din anii trecuți. De exemplu, rujurile de culoare închisă, cu un aspect mat și catifelat se mențin în trend deja de mulți ani. Arată foarte bine și te ajută să-ți pui buzele în valoare fără prea mult efort.
 
Nuanțele închise care se poartă sezonul acesta sunt roșul burgund, cărămiziul și tonuri de maro, inspirate din stilul anilor '90.
Pentru ca rezultatul să fie unul impecabil, aplică întotdeauna rujul mat pe buze perfect netede și catifelate. Exfoliază-le cu ajutorul unei periuțe de dinți și aplică un balsam intens hidratant înainte de a folosi rujul mat.

Dacă ești suficient de îndrăzneață, atunci merită în încerci rujurile în culori foarte închise, care îți oferă un aer misterios și sexy. Trebuie să știi că acest stil este potrivit numai dacă ai buzele pline și voluminoase. Culorile închise subțiază vizual buzele și nu sunt o variantă bună pentru buzele deja subțiri.

Variantele de machiaj pentru ochi sunt cât se poate de variate toamna aceasta.
Nuanțele clasice de farduri care se poartă de obicei în sezonul rece sunt inspirate de culorile acestui anotimp.
 
Încearcă tonurile de cărămiziu, cupru, brun și maro, dar și nuanțele mai puțin obișnuite pentru toamnă, care sunt în tendințe sezonul acesta. Printre ele se numără galbenul intens, teracota, albastrul cobalt sau violet. 

Ca de fiecare dată, fardurile în nuanțe calde de toamnă, cu străluciri discrete sunt de asemenea în trend pentru machiajul ochilor. Alege farduri strălucitoare în nuanțe calde precum cupru, auriu sau arămiu. 

Descoperă 30 de idei pentru un machiaj de toamnă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod