20 de persoane care nu au nevoie de un makeup artist. Au învățat singure să se machieze perfect

Deși pare o tehnică modernă, machiajul există de mai bine de șapte mii de ani.
Indiferent dacă ascunde unele imperfecțiuni, evidențiază anumite trăsături sau este o formă de exprimare a personalității, machiajul poate fi considerat o artă.

Și nu doar makeup artiștii se pricep foarte bine să folosească fardurile și produsele de machiaj pentru a transforma chipurile, ci și oamenii de rând pot face asta. Cu multă răbdare, practică și perseverență poți învăța să te machiazi singură și să obții rezultate impecabile.

Citește și: Aceste femei regretă că au plătit un makeup artist.
20 de machiaje oribile


În prezent, nu doar femeile se machiază, ci și bărbații. Este un trend care devine tot mai popular pe rețelele de socializare și care câștigă tot mai mulți adepți de la o zi la alta. 

Pasiunea pentru machiaj este surprinsă perfect de imaginile înainte și după realizate de oamenii care au învățat să machieze singuri atât de bine încât pare că au apelat la serviciile unui makeup artist. Folosirea corectă a produselor de machiaj și cunoștințele de bază în ceea ce privește efectul culorilor, luminilor și umbrelor sunt elemente cheie pentru un machiaj reușit.

Descoperă în galerie 20 de imagini înainte și după cu persoane care au învățat la perfecție să se machieze singure.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod