12 idei de machiaj pentru Revelion

Machiajul pentru Revelion poate fi scuza perfectă pentru a încerca stiluri pe care în mod obișnuit nu le-ai purta.
Aceste stiluri de makeup se potrivesc, însă, pentru orice petrecere, nu doar pentru Noaptea dintre Ani. Descoperă 12 idei de machiaj în tendințe din care să te inspiri:

Machiaj smokey eye realizat cu creionul kohl

Nu este cu adevărat Revelion dacă nu încerci un machiaj smokey eye super sexy. Makeup artista Katie Jane Hughe, un adevărat star pe Instagram, este o sursă excelentă de inspirație pentru un machiaj smokey ca la carte. Poți folosi un creion kohl negru pentru a-ți contura ochii, aoi să blenduiești delicat cu un fard de pleoape strălucitor pentru a obține o privire sexy și misterioasă.

Ochi migdalați cu ajutorul fardului de pleoape

Dacă nu îți place un machiaj smokey complet, atunci poți crea unul modern și original, cu un efect subtil. Aplică pe pleoape un fard neutru strălucitor pe pleoape, apoi trasează un contur exterior alungit la colțuri, folosind un fard de pleoape maro.
Vei obține un efect de machiaj cat eye reinventat.

Machiajul ochilor cu glitter

Glitterul este de nelipsit din machiajul pentru Sărbători. Nu este tocmai un trend nou, ci rămâne în tendințe sezon după sezon din două motive simple: arată excelent și îți permite să încerci stiluri noi și interesante. Aplică pe pleoape un strat de primer pentru glitter, apoi tamponează delicat glitterul pe pleoape cu ajutorul unei pensule pentru machiaj.

Model grafic realizat cu eyeliner

Care este cel mai interesant aspect al acestui tip de machiaj? Pare foarte complicat de realizat, dar este extrem de simplu să-l obții. Vei avea un machiaj deosebit dacă alegi un creion într-o nuanță intensă. Aplică pe pleoape un fard neutru sau un primer, apoi conturează linia genelor cu creionul colorat. Prelungește linia genelor până aproape de colțul exterior al sprângenelor și trasează apoi o linie care subliniază sprâncenele.

Cristale pe linia genelor


Cristalele sau perlele de mici dimensiuni aplicate pe linia genelor reprezintă un trend important al acestui an.
Pentru a realiza acest look, folosește adeziv special pentru gene pentru a aplica cristale cu baza plată pe linia genelor. 

Machiaj într-o singură culoare

Rujul într-o nuanță de vișiniu închis este nelipsit pentru machiajul de iarnă. Dar nu este necesar ca machiajul tău pentru Sărbători să respecte aceeași regulă clasică „buze într-o nuanță puternică și machiaj neutru al ochilor”. Poți asorta culoarea buzelor cu cea a ochilor atfel încât să obții un look deosebit, așa cum o demonstrează makeup artistul Nikki. Asociază un ruj burgund cu un machiaj sidefat în aceeași culoare.

Fard de pleoape neon


Nu este nevoie să porți fard strălucitor, glitter sau tonuri închise pentru machiajul de Revelion dacă simți că acestea nu te reprezintă. Machiajul în nuanțe neon este un trend important al anului, pe care îl poți încerca chiar și de Sărbători.
Kendall Jenner a adoptat deja acest look, în tonuri de portocaliu, dar poți opta pentru oricare altă nuanță neon.

Fard de pleoape holografic

Perfect pentru Revelion sau oricare altă sărbătoare din acest sezon, fardul de pleoape holografic este cea mai simplă modalitate de a obține un look de petrecere. Alege un fard de calitate, care conține multe particule strălucitoare cu reflexii holografice. Oferă o strălucire discretă și un machiaj care îți luminează privirea.

Glitter pe buze


Glitterul arată excelent nu doar pe pleoape, ci și pe buze. Vei vrea astfel un machiaj perfect pentru petrecerile la care ești invitată (sau pe care le găzduiești) de Sărbători. Aplică întâi un ruj mat în culoarea dorită, iar deasupra aplică glitterul într-o nuanță asemănătoare.

Fard în culorile pietrelor prețioase

Nuanțele de albastru safir, verde smarald și chiar roșu rubin te ajută să creezi un machiaj prețios, ce amintește de pietrele prețioase.
Modelul Camilla Belle a încercat un astfel de look, obținut cu diferite nuanțe de verde care au fost suprapuse astfel încât să se obțină un efect de culoare intensă și misterioasă.

Buze în nuanțele vinului roșu

Dacă preferi machiajul clasic, atunci alege un ruj de buze în tonuri de roșu închis, inspirate de culorile vinului roșu. Fie că optezi pentru roșu burgund dau pentru bordeaux, vei crea un machiaj sexy și sofisticat, perfect pentru Revelion, dar și pentru Crăciun sau oricare alt eveniment special.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod