Victoria's Secret: 5 trucuri ca să arăţi sexy de Crăciun

Crezi că este chiar aşa de greu să fii şi să te simţi frumoasă şi sexy? Nici gând! Modelele Victoria's Secret îţi mărturisesc o serie de secrete care te vor ajuta să fii mai strălucitoare cum nu ai fost vreodată de acest Crăciun.

Ce fac aceste frumuseţi pentru a arăta incredibil de bine goale? Iată câteva trucuri pe care le poţi pune şi tu în aplicare.
1 din 6

Adriana Lima

Fotomodelul brazilian în vârstă de 29 de ani este mamă a unei fetiţe şi se numără printre cele mai sexy femei de pe Planetă. Cum reuşeşte să arate incredibil de bine? "Ador să lucrez la sală. Îmi place să fac exerciţii cardio, box şi să sar coarda", declară Adriana. Un secret al frumuseţii ei este că bea foarte multă apă şi se odihneşte destul. Recunoaşte că îi place să mănânce prăjituri, carne şi ciocolată, dar o face cu măsură. Lima a declarat că este atentă la cum, cât şi când mănâncă pentru că acest stil de viaţă o va ajuta să arate foarte bine şi peste ani. "Dacă faci exerciţii, te detoxifici, pentru că transpirând scapi de toate toxinele din corp. În acest fel, vei avea şi o stare de spirit extraordinară, vei avea mai multă energie. Când vreau să mă simt foarte sexy, îmi pun un sutien cu push-up şi îmi conturez ochii cu un creion negru"
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mika pe 22 Ian 2011, 21:48
    venit suplimentar

    http://viata-bio.blogspot.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod