Universal Contour Wrap: 15 cm in minus in doar 2 ore

Universal Contour Wrap este un tratament pentru slabit care garanteaza pierderea a cel putin 15 cm in doar 2 ore, fiind astfel solutia perfecta atunci cand vrei sa arati perfect pentru o ocazie speciala.
Scaderea de 15 cm este de asemenea garantata sa se mentina pentru cel putin 30 de zile pentru ca tu sa fii increzatoare ca arati superb mult timp dupa ce ai plecat de la salon. Aceasta poate suna prea frumos ca sa fie adevarat, dar cu o medie de 24-33 cm pierduti de la un singur tratament, Universal Contour Wrap este tratamentul in care poti avea incredere.


Tonifica si curata pielea

Dar Universal Contour Wrap nu furnizeaza doar o scadere exceptionala in centimetri. Formula unica a argilei si tehnica speciala de impachetare folosita de terapeut tonifica si compacteaza corpul in timp ce exfoliaza si curata pielea, astfel incat nu numai ca vei arata foarte bine dar te vei si simti super, dupa numai un tratament.


In ce consta?

Dezvoltat de Dr. Richard Strem in urma unei cercetari extinse asupra beneficiilor aduse de minerale in tratamentele spa, Universal Contour Wrap implica impachetarea in 25-30 de bandaje elastice care au fost inmuiate in prealabil intr-o solutie calda de argila, bogata in minerale.

Dureaza mai putin de 45 de minute pentru a fi masurata si impachetata de catre un terapeut special antrenat si o data impachetata, pur si simplu te relaxezi si lasi bandajele sa sculpteze si sa tonifieze corpul in timp ce mineralele sunt absorbite in piele si argila scoate toxinele pentru ca tu sa arati si sa te simti superb.

Pentru a maximiza rezultatele tale personale, esti incurajata sa bei cat mai multa apa dupa tratamente pentru a continua pierderea in cm si procesele de detoxifiere si curatare.


Rezultate imediate

Dureaza doar 2 ore pentru ca Universal Contour Wrap sa iti compacteze si tonifieze corpul in forma meritata, asa ca si chiar daca esti cu doar cateva zile inaintea unui mare eveniment in viata ta, ai incredere in Universal Contour Wrap sa te faca sa arati excelent si sa te simti increzatoare in fortele tale.

Insa Universal Contour Wrap nu este doar pentru cei care doresc o pierdere imediata in centimetri. Argila unica si tehnica speciala de impachetare nu iti modeleaza doar corpul, ci sunt si o ca le eficienta de a ataca aspectul de celulita si vergeturi sau pentru a compacta pielea flasca rezultata in urma sarcinii sau a scaderii in greutate. Este un tratament foarte bun si pentru barbatii care doresc sa atace zonele problema de la stomac si talie.


Beneficii

Tratamentul iti garanteaza o pierdere de minim 15 centimetri care dureaza cel putin 30 de zile. Formula unica a argilei si tehnica speciala de impachetare folosite in tratament iti contureaza si tonifica corpul, facandu-te sa arati grozav si sa te simti nemaipomenit. Insa Universal Contour Wrap iti ofera mult mai mult decat pierderea garantata in centimetri.

Tonifiere si fermitate. Revitalizeaza elastina din organism si compacteaza zonele unde s-a depus grasime, sculptand efectiv corpul in forma pe care o meriti.

Exfoliere si curatare. In timpul tratamentului, intregul organism este impachetat in argila calduta si bandaje, ceea ce face ca fiecare centimetru de piele sa fie curatat si hidratat, astfel incat arati si te simti fabulos dupa ce pleci din salon.

Detoxifiere. Argila bogata in minerale ajuta la extragerea toxinelor localizate sub piele, revitalizandu-te dupa fiecare tratament.

Compactarea pielii. Este o cale eficienta de a reduce pielea flasca cauzata de sarcina sau schimbarile bruste de greutate, cauzate de diete sau chirurgie cosmetica (lipoabsorptiile).


Garantie

Aceasta ultima garantie se bazeaza pe respectarea "intructiunilor dupa impachetare" si pe mentinerea greutatii de catre client(a) – deci mentinerea acelorasi dimensiuni, pe perioada celor 30 de zile post impachetare.

Pentru a te califica la aceasta garantie, ai dreptul sa te prezinti la salon in a 30-a zi dupa prima impachetare completa pentru a fi masurata si cantarita. Aceasta garantie se aplica doar clientilor ce beneficiaza de prima lor impachetare completa, neacordandu-se aceeasi garantie clientilor ce fac impachetari "partiale".


Kit pentru acasa

Kit-ul pentru acasa a fost creat pentru situatiile in care nu poti ajunge la salon ca sa beneficiezi de o impachetare completa.

Utilizand aceeasi argila si bandaje ca si tratamentul in salon, kit-ul te ajuta sa ataci acele zone specifice, cu probleme, ale corpului tau, cum ar fi zona stomacului, coapselor, feselor sau bratelor. Insistarea pe aceste zone-problema specifice fiecarui corp accentueaza pierderea in centimetri, precum si rezultatele de exfoliere si detoxifiere ale impachetarilor totale din salon, si asta in confotul propriei case. Kit-ul contine argila si bandaje pentru 4-6 tratamente si iti poti cumpara apoi doar componente, fara a mai fi nevoita sa achizitionezi tot kit-ul de fiecare data.

Vei obtine o pierdere in centimetri masurabila, precum si o imbunatatirea aspectului celulitei in oricare parte a corpului consideri necesar. Coapsele pot deveni mai suple si mai tonifiate, aspectul vergeturilor de pe stomac poate fi imbunatatit, fesele se ridica si devin mai ferme si toate astea in timp ce solutia argiloasa te exfoliaza si extrage tonixele din tesutul limfatic.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ANA MARIA pe 14 Mar 2013, 19:38
    cat costa?

    este oare adevarat?se poate decat pentru talie?

    0
    0

  • ada pe 26 Apr 2009, 00:21
    nu e asa de grozav precum pare

    In realitate, nu e asa de grozav cum pare la prima citire.Ce s-a omis in articol si e important, e faptul ca centimetrii care se pierd,se cumuleaza de pe toate partile corpului, rezultand, in final,minim 15 cm.Multi isi doresc si se gandesc, mai ales dupa ce citesc articolul, ca "mama,mama, o sa pierd 15 cm in jurul taliei etc" dar nu-i asa.In realitate, din zonele cu probleme, abia daca se duc 2-3 cm.O sedinta costa anul trecut 150 ron si a fost destul de chinuitoare, in sensul ca bandajele strang foarte tare si esti, practic, ca o mumie:nu te poti aseza, poti eventual, sa te trantesti pe ceva, fara sa-ti fie comod.Am fost foarte entuziasmata inainte de procedura, dar dupa, am spus, cu mana pe inima, ca este cea mai mare tampenie scornita doar ca sa-ti ia banii.Sigur, nu am facut decat o sedinta, pt ca dupa asta, nici nu am vrut sa mai aud de universal contour wrape,dar avand in vedere ca nu am simtit nici o senzatie de bine, nici macar cand am probat hainele care ma strangeau la fel ca inainte, sincer, eu nu recomand asa prostie.Gasiti altele pe care sa dati banii,poate chiar merita.

    0
    0

  • dora pe 24 Apr 2009, 21:20
    intrebari

    As dori sa stiu daca exista si in Cluj saloane in care se poate apela la aceasta procedura si aproximativ la ce pret. multumesc

    0
    0

  • mackanzie pe 22 Apr 2009, 21:44
    pret

    Daca puneati si un pret era si mai bine sa se pregateasca omul ca asa pleci de la premiza ca e f scump si nu te duci acolo.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod