Un www cu... Farmec

moda

Cu toate ne dorim sa fim frumoase in fiecare zi, sa atragem privirile, sa fim sigure de noi, sa radiem de bucurie.De aceea farmec.ro este de acum destinatia frumusetii tale zilnice. Cu o imagine noua, inspirata de tine, deschidem portile celei mai frumoase calatorii: FRUMUSETEA TA!. Vei descoperi produsele noastre precum si schemele de tratament pentru ingrijirea corecta a tenului si corpului tau, vom cocheta pe tema stilului si a tendintelor in domeniu, vei cunoaste evenimentele pe care le sustinem, putind face chiar tu propuneri in acest sens, si mai mult, vei putea face parte din cel mai frumos club: Farmec.Club, rasfatindu-te astfel cu promotii, discount-uri la cumpararea de produse, concursuri si premii.Nu vei uita desigur sa arunci o geana si pe la sectiunea "Beauty tips".
Iti vom da cite un sfat pentru fiecare zi - Azi, fii vesela!

moda
Si mai mult decit atit, odata cu lansarea site-ului am relansat gama imbunatatita GerovitalH3, intr-un ambalaj mai atractiv cu un design modern, ale carui linii sunt incarcate de vitalitate.



Se spune adesea ca tineretea si frumusetea merg mina in mina, ca suntem frumosi doar cit suntem tineri...Defapt, tineretea e o stare ce o regasim in noi oricind, pe cind frumusetea este consecinta grijii purtate tenului nostru. “Tratamentul meu cu Gerovital H3 este o solutie, dar nu numai. Este, in acelasi timp, o filosofie de viata si speranta"- spunea Prof.dr.Ana Aslan, prin grija careia Farmec a produs prima crema Gerovital H3 in 1967.
Cu totii am trait bucurii si tristeti pe care in parte le-am uitat, dar cu siguranta tenul nostru le stie cel mai bine. Gerovital H3 te ajuta sa intelegi cauzele imbatrinirii tenului oferindu-ti solutia optima pentru ingrijirea tenului tau.

Ce este tenul imbatranit?
- Un ten imbatrinit e un ten reticent la apa, desi de apa are nevoie mai mult decit de orice.
- Un ten in care celulele par ca au imbatrinit: functioneaza mai greu, ineficient
- Un ten in care celulele tinere apar greu si evolueaza lent.

- Un ten imbatrinit imbatraneste si mai mult, pentru ca nu se mai poate proteja de factorii externi care ii determina imbatrinirea!

Pot folosi un tratament anti-imbatrinire, chiar la 26 de ani?
Desigur, daca aveti o piele predispusa la deshidratare. Deshidratarea e primul simptom la care raspunde Gerovital H3, pentru ca este un simptom al imbatrinirii pielii. De aceea, chiar daca tenul este tinar, complexul anti-imbatrinire GH3 e o solutie foarte potrivita pentru problema lui de deshidratare.



NU lasa grijile sa apese greu asupra tenului tau.Vino pe www.farmec.ro sa cunosti mai in detaliu cum poti preveni cauzele imbatrinirii premature a tenului tau, cum actioneaza gama Gerovital H3, si mai mult, in cit timp se vad efectele.


Fii fericita in fiecare zi, caci fiecare clipa are farmecul ei!
Farmec pentru frumusetea ta!





 

Comentarii (42)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ancuta pe 7 Mar 2014, 16:22
    distribuitor farmec

    Folosesc produse de la farmec si sunt foarte multumita de ele.As dori sa devin distribuitor farmec.

    0
    0

  • Ionela pe 1 Oct 2012, 16:56
    ma intereseaza produsele

    De curand am fost acasa in Ro cu avionul si multumita acestui zbor de scurta durata, am fost nevoita sa imi cumpar putine produse de intretinere zilnica ,si am ales lapte,tonic si crema hidratanta .Ma gasesc fffff bine cu aceasta gama de produse si as vrea sa continui,dar impedimentul e ca eu locuiesc in Italia.Cum as putea sa imi comand on line produsele voastre? Tin sa mentionez ca am studiat aici 3 ani in estetica si recomand si aici prietenelor mele produsele romanesti "IEFTINE SI BUNE". Daca se poate sa imi raspundeti prin email.Va multumesc

    0
    0

  • racean cecilia pe 9 Mai 2012, 22:45
    catalog

    Buna.As dori mult un catalog Farmec-Gerovital si ceva informatii despre cum sa devii reprezentant.Va multumesc

    0
    0

  • schiopu simona pe 4 Feb 2012, 01:37
    reprezentanta italia

    Buna seara,ma numesc Simona Schiopu,locuiesc in Italia.la Roma,si cunosc cativa proprietari de parfumerii,care ar dorii sa cumpere si sa promoveze produsele d.voastra,eu personal folosesc de f mult timp Gerovital si sunt f multumita,drept pentru care recomand cu caldura tuturor cunoscutilor gama gerovital,va rog mult sa-mi raspundeti la mail si daca se poate sa-mi scrieti cum as putea sa iau legatura cu d.voastra

    0
    0

  • stan irina iuliana pe 24 Oct 2011, 12:09
    vreau sa devin reprezentant Gerovital

    sunt produse f bune care respecta tenul si nevoile lui. Hai sa ne dam o sansa promovand produse romanesti care sunt cu adevarat de calitate.

    5
    0

  • Lenuta pe 25 Mar 2011, 13:56
    VREAU SA STIU CUM POT FII REPREZENTANT GEROVITAL

    As vrea sa stiu cum pot devenii Gerovital Reprezuntant?

    12
    0

  • DANA pe 24 Mar 2011, 08:32
    vreau sa devin reprezentant gerovital...

    imi doresc foarte mult sa de vin reprezentant gerovital si mi as dori si un catalog de produse daca se poate. o zi buna si va multumesc anticipat

    3
    0

  • Andreea pe 21 Mar 2011, 22:51
    Buna

    Imi doresc ff mult sa fiu reprezentant Farmec. Aceste produse sunt foarte bune si au un pret bun. Ms mult.

    2
    0

  • analea pe 1 Mar 2011, 23:08
    problema

    eu as dori sa cumpar produsele dvs,pentru ca sunt foarte bune!dar problema mea este ca locuiesc in italia .vin foarte rar,adica la 2 ani.cum as putea sa-mi cumpar produsele de la dvs.va rog sa-mi raspundeti prin email.multumesc anticipat!

    3
    0

  • radu maria adela pe 8 Feb 2011, 15:19
    contactatima

    doresc sa devin reprezentant Gerovital contactatima raduadela@ymail.com

    2
    0

  • radu adela pe 8 Feb 2011, 15:06
    doresc sa devin reprezentant

    sunt din hunedoara si doresc neaparat sa devin reprezentant gerovital contactatima .astept

    2
    0

  • corina pe 24 Ian 2011, 15:57
    ten gras cu probleme

    asi dori un catalog cu toate produsele dv .am probleme cu tenul meu este foarte gras si puncte negre.

    1
    0

  • gabara mariana pe 16 Sep 2010, 21:39
    ten uscat

    doresc sa comand o crema pentru ten uscat

    2
    0

  • deaconu ana pe 12 Iul 2010, 18:00
    reprezentant farmec

    buna ziua,imi plac produsele farmec pentru ca sunt de calitate,asi dori sa devin reprezentant,am fost 2 ani la avon am ceva experienta,astept un raspuns de la dvs.va multumesc

    0
    0

  • rus mia florina pe 11 Iun 2010, 23:15
    tenul-ingrijirea corpului

    am uzat o crema foare buna din gama farmec as vvea mai multe informati despre produsele voastre

    0
    0

  • gia_gianina pe 28 Apr 2010, 08:21
    creme cu colagen

    Buna ziua. As dori sa ma ajutati sa gasesc o crema pt masaj corporal cu un continut ridicat de colagen. Multumesc

    0
    0

  • RADOVICI ELENA pe 22 Apr 2010, 14:35
    DORESC SA DEVIN REPREZENTANT LA FARMEC

    AM FOLOSIT UN PRODUS DIN GAMA DUMNEAVOASTRA (AM PRIMIT UN CADOU)NU ESTE IN MAGAZIN ACEST PRODUS SI SUNT FOARTE MULTUMITA DE EL ,AM DAT SI PRIETENELOR MELE DIN ACEST PRODUS SI SANT MIRATE DE MINUNEA PE CARE O POATE OBTINE IN TIMP SCURT ,DECI FOLOSIM UN PRODUS 4 PERSOANE ,VA ROG SA-MI TRIMITE-TI O ADRESA SAU UN NUMAR DE CONTACT PENTRU A REPREZENTA DIRECT SI ALTOR PERSOANE PRODUSELE DUMNEAVOASTRA,UN CATALOG SI CONDITIILE PENTRU A FI UN REPREZENTANT FARMEC.VA MULTUMESC!

    0
    0

  • tania pe 14 Feb 2010, 01:55
    inscriere

    Asi dori sa ma inscriu la farmec va rog contactati-ma la adresa de mail taniamigiu@gmail.com pt mai multe informatii despre acest lucru pt ca vreau sa imi cumpar cateva produse neaparat in primul rand pt mn.Va multumesc!

    3
    0

  • catalina pe 10 Ian 2010, 17:27
    Farmec

    cine raspunde la toate intrebarile fiindca si eu am trimis un mesaj ca doresc sa ma inscriu ca reprezentant si doresc sa folosesc produsele dv. cu cea mai mare placere.

    0
    0

  • flori pe 10 Nov 2009, 15:26
    farmec

    va trimit ad.mea de mail stanfloriana@yahoo.com

    2
    0

  • flori pe 10 Nov 2009, 15:23
    farmec

    vreau sa stiu si eu un nr. de tel.sa ma inscriu la farmec

    0
    0

  • sandutiti pe 24 Apr 2009, 11:44
    comanda

    cum pot comanda produsele farmec din catalogul primavara vara 2009

    1
    0

  • cristina pe 20 Mar 2009, 19:44
    farmec

    nu stiu de ce ziceti ca nu se gasesc in magazine produsele de la farmec,gerovital la noi in Tg.Mures se gasesc aproape in toate magazinele de cosmetice si este si un magazin de prezentare.Uitativa bine pe rafturiile magazinelor

    0
    0

  • LALY pe 3 Mar 2009, 16:08
    Farmec Network

    catalogul nou Farmec Network V-A APAREA IN DATA DE 05,03,2009 pt vizializare catalog si informatii farmec detalii la laly_laly_refan@yahoo.com mentiunea datalii farmec.

    0
    0

  • manuela pe 3 Feb 2009, 13:17
    buna

    as vrea si eu sa am un catalog,sa pot comanda produse farmec si gerovital deoarece in magazine nu se prea gasesc

    0
    0

  • relu pe 28 Ian 2009, 12:17
    FARMEC-calea spre independenta ta financiara

    Daca doresti sa devii reprezentant Farmec , indiferent de oras , scrie un mesaj pe adresa : relustanculescu@yahoo.com Alte detalii in clubul : http://www.neogen.ro/group/39727

    0
    0

  • NICA DOINA pe 7 Ian 2009, 09:23
    gerovital h3

    SUNT DIN BRASOV SI FOLOSESC DE CEVA VREME PROSUSELE DE GEROVITAL H3 DAR NU AM GASIT IN MAGAZINE TOATA GAMA,UNDE LE-AS PUTEA GASI IN ORASUL MEU?

    0
    0

  • daniela pe 8 Dec 2008, 18:58
    foarte bune cosmetice

    tot caut produsele de machiaj , caut si cremele dar nimic . am gasit ce-i drept creioane si niste rujuri , dar mi-ar placea sa gasesc toate produsele undeva . pot sa zic ca am incercat produse foarte scumpe care nici nu se compara cu produsele Farmec. am fost placut impresionata de produse . prima data am incercat la mama crema de maini Gerovital H3 care mi se pare geniala apoi mi-a zis cosmeticiana sa nu mai dau banii pe produse sofisticate ci sa folosesc emulsia Doina . credeti-ma face minuni . bravo farmec dar produse prea putine in magazine in hipermarketuri sau farmacii

    0
    0

  • sorina pe 15 Nov 2008, 12:57
    Reprezentant Farmec

    daca doresti sa devii reprezentant Farmec , indiferent de oras , scrie un mesaj la skumpika_soraya@yahoo.com fiti frumoase!

    0
    0

  • aranka pe 11 Oct 2008, 15:01
    catalog

    imi doresc si eu un catalog cu produsele gerovital.

    0
    0

  • Mariana pe 12 Sep 2008, 13:32
    reprezentant Farmec

    Mi-as dori ca elena sa spuna numai ce-i din Pitesti pot lua legatura telefonic . Mai sunt si alti doritori / e pentru Farmec

    0
    0

  • elena pe 1 Aug 2008, 14:08
    reprezentant farmec

    Esti din pitesti?Vrei sa devii reprezentant farmec? Ne poti contacta la nr de tel 0754016718.

    0
    0

  • claudia pe 11 Iul 2008, 07:36
    catalog produse

    as dori sa pot achizitiona produse farmec dar din pacate nu le prea gasesc in orasul meu. le-am incercat pe unele si sunt multumita si as dori sa devin reprezentant Farmec , mai ales ca multe din cunostiintele mele folosesc produse farme si nu au de unde sa le mai procure.daca ma puteti ajute v-as fi recuoscatoare.

    0
    0

  • negrean ioana maria pe 6 Iun 2008, 22:14
    intrebare

    cum pot obtine un catalog de la dumneavoastra?ce trebuie sa fac ca sa il pot obtine?

    0
    0

  • duruian alexandra pe 5 Iun 2008, 21:10
    gerovital plant forte

    asi dori sa stiu de la ce magazine se pot procura aceste alifii gerovital plant forte de zi si de noapte

    0
    0

  • maria pe 7 Mai 2008, 13:37
    gerovital

    daca exista si gerovital fiole injectabile si cum se face tratamentul?

    0
    0

  • Manuela pe 14 Apr 2008, 14:23
    Gama de produse Gerovital

    Am vazut un catalog foarte frumos cu rpoduse de la Gerovita,dar pacat ca aceste produse nu sunt si in magazine.Unde am putea gasi:sampoanele in catalog,cosmeticel-rujuri,farduri,parfumuri,Gerovital Plant Forte?in magani nu prea am vazut si deasemenea nici in farmacii.exista undeva un magazin de prezentare al produselor,in Bucuresti?

    2
    1

  • lacramioara vlad pe 4 Apr 2008, 11:31
    preturi!!

    buna!tot caut preturile la aceasrta gama de prodd...si nu gasesc.Dece nu afisati si preturile??

    0
    0

  • Patricia pe 30 Mar 2008, 22:29
    intrebare

    Imi doresc foarte mult sa devin reprezentant farmec.Ce ar trebui sa fac ?

    1
    0

  • romanita ardelean pe 21 Feb 2008, 12:19
    intrebare

    care este diferenta intre cremele aslavital si gerovital. am folosit in timp creme si alte produse de farmec. felicitari.

    3
    0

  • Pasca Maria pe 11 Feb 2008, 14:46
    despre cremele GerovitalH3

    DORESC SA STIU CAT MAI MULTE DESPRE CE CREME POT FOLOSI LA 50 DE ANI.ASI DORI SA DEVIN REPREZENTANT AL PRODUSELOR .CE TRBUIE SA FAC?

    1
    3

  • Pasca Maria pe 11 Feb 2008, 14:46
    despre cremele GerovitalH3

    DORESC SA STIU CAT MAI MULTE DESPRE CE CREME POT FOLOSI LA 50 DE ANI.ASI DORI SA DEVIN REPREZENTANT AL PRODUSELOR .CE TRBUIE SA FAC?

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod