Ultrasunetele

Celulita afecteaza 85% din populatia feminina la un anumit moment din viata, de aceea centrul de slabire si infrumusetare corporala Monique Center, specializat in tratarea si combaterea aspectelor inestetice ale corpului, vine in ajutorul femeilor cu o gama diversificata de aparate de ultima generatie si produse profesionale ajutandu-le sa dobandeasca si sa-si mentina silueta dorita. Pentru a combate aceasta problema, trebuie mai intai sa intelegem ce inseamna ea.
Celulita este o conditie a tesuturilor care face ca fibrele de elastina sa devina brute chiar sub derma. Aceasta creeaza buzunarele cu toxine,fluide si grasime chiar sub suprafata pielii, creand efectul de coaja de portocala.

Unii specialisti considera ca aceasta conditie este datorata mancarurilor grase, stilul de viata sedentar si supra-intoxicarii organismului.

Multi doctori incearca totusi sa plaseze celulita ca o stare normala a pielii datorata ereditatii, inaintarii in varsta sau fluctuatiilor hormonale.

Folosind o gama larga de servicii (electrostimulare, termoterapie, termocream, infraterapie, drenaj limfatic, masaj), Monique Center foloseste si terapia cu ajutorul ultrasunetelor. Stimulii sonori reprezinta o terapie non-invaziva si foarte sigura.

Nu numai ca asigura penetrarea in profunzime a produselor active de slabire, dar s-a dovedit faptul ca efectul lor cel mai important consta in faptul ca au un extraordinar rezultat asupra nodulilor celulitici si a celulelor adipoase, si aceasta datorita functiei mecanico-termice a ultrasunetelor care le dizolva si le face astfel mult mai usor de eliminate din organism.

Ultrasunetele in industria beauty exploateaza aceeasi tehonologie folosita de doctori pentru scanarile prenatale, dar penetreaza cativa milimetri mai profound pentru a ajunge la tesutul adipos unde celulita este captiva.

S-a descoperit ca muschii si oasele absorb mult mai multa energie ultrasonora decat alte tesuturi heterogene, pentru a reflecta mult mai bine undele sonore longitudinale, transformandu-le in unde transversale care creeaza efect de masaj cald.

Ultrasunetele creeaza micro-vibratii invizibile, localizate profound in interiorul celulelor, spargand depozitele de grasime calcifiate, asa cum tonalitatea ridicata a unei cantarete de opera poate sparge un pahar.

De asemenea, este stimulate eliberarea toxinelor din celule si transferarea lor in sistemul limfatic.

Experimentele recente au dovedit ca ultrasunetele au efecte benefice asupra fracturilor osoase, micsorand timpul de vindecare.


Ultrasunetele au actiune:

  • Presiune acustica cu actiune mecanica - emulsia sonora creeaza o alternare de presiune si depresiune asupra pielii realizand un micro masaj; este dovedit faptul ca ultrasunetele asalteaza.
  • Exfolianta neagresiva - vibratiile sondei cu actiune dezincrustanta producand o descuamare a stratului cornos.
  • Sonoforeza - presiune acustica directa exercitata de undele acustice care traverseaza gelurile bioactive vehiculand moleculele active din produse folosite; produsele aplicate aproape ca se vor evapora sub actiunea ultrasunetelor.
  • Efect defibrozant - pentru tratarea ridurilor si a vergeturilor.
  • Efect de stimulare metabolica - actiunea energiei sonore are un important rol asupra activarii metabolismului celular, activarii de fibroblasti necesari producerii de colagen.
  • Activarea de micro-circulatie prin actiune termica,presiune acustica ce provoaca o vaso-dilatatie a retelei micro circulatiei cutanate.


Cum lucreaza?

  • Undele ultrasunete vibreaza de un milion de ori pe secunda, ducand la efectul de curatare a grasimilor si de incalzire. Ultrasunetele simuleaza efectul unei diete, prin topirea grasimilor si elimninarea acestora din organism.

  • Masajul ultrasonic penetreaza in grasimea subcutanata intre 4 si 5 cm sub piele, cu vibratii fine ce lucreaza cu un milion de hertzi pe secunda pentru a crea acelasi efect ca cel al dietei.

  • Rezonanta ultrasonica mai mare de un Mhz produce un delicat, dar profound masaj ajutand la accelerarea metabolismului, la eliminarea toxinelor si la cresterea absorbtiei nutrientilor din piele. Inalta eficienta a conversiei electro-acustice permite utilizarea capetelor de curatare. Prin utilizarea impreuna cu produse cosmetice de ingrijire corporala, celulele grase se sparg si se dizolva.

  • Efectul similar al unei diete este dat de arderea grasimilor subcutanate cu energie kinetica ce utilizeaza micro-vibratii. Tratamentul sonic se poate aplica pe toate zonele ce necesita slabire: abdomen, solduri, fund, coapse, brate, barbie etc.

  • Metabolismul prost face ca celulele zed keratin sa ramana sub epiderma constant. Ultrasunetele ajuta la dispersarea acestora, creand astfel un aspect mult mai placut pielii.

  • Promulgarea undelor ultrasunete ajuta la controlul oxidarii celulare si la activarea melaninei sub piele. Astfel, ultrasunetele au efect de inalbire. Experimentele efectuate in acest sens au condus la concluzia ca ultrasunetele fac ca melanina sa treaca prin vasele de sange sau sistemul limfatic in rinichi unde se elimina din corp prin urina.

  • De asemenea, ultrasunetele ajuta la tratarea acneei. Grasimea in exces si secretiile de traspiratie blocheaza porii si foliculii de par, rezultand acneea.


Important: Masajul ultrasonic emite micro-vibratii atat de rapide, incat nu pot fi vazute sau simtite la suprafata pielii - dar asta nu inseamna ca nu lucreaza!


"Monique center" -  "Mai frumoasa! Mai increzatoare!"


1. Pachet promotie lunara

4 sedinte Electrostimulare
4 sedinte (10 minute/sedinta)Ultrasunete
2 sedinte Electro Combo 2 sedinta capsula + electro
2 sedinte termocream la Platforma IR
2 sedinte 15 minute Vacuum
Bonus  3 sedinte Fast Slim
(Pret Fara Promotie = 462 lei - (4.620.000 lei)
Pret Promotie = 370 lei - 3.700.000 lei


2. Pachet EMERALD

10 sedinte Ultrasunete(15 min/sed)
10 sedinte Vacuum(15 min/sed)
Bonus 2 sedinte Fast Slim
Pret  - 440 lei (4.400.000 lei)


3. Pachet BRONZE  

12 sedinte Electrostimulare 
12 sedinte Ultrasunete (10 min/sed)
Bonus - 1 sedinta masaj - 1 sedinta la Platforma IR
Pret - 465 lei (4.650.000lei)


4.Pachet CELLU-STOP

10 sedinte Ultrasunete(15 min/sed)
Bonus 2 sedinte Fast-Slim
Pret - 230 lei (2.300.000 lei)

Articol oferit de Monique Center

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod