Trucuri pentru un bronz superb si rezistent

Cum ne mai bucuram inca de soare, profita din plin de razele lui pentru a asimila un bronz sanatos si de durata!

Expunerea la soare determina aparitia radicalilor liberi care dauneaza celulelor pielii. Din fericire, acestea detin un sistem propriu de refacere, dar trebuie sa ai mereu grija sa respectii indicatiile cu privire la expunerea la soare.

Stii deja lectia: aplica lotiunea de plaja cu treizeci de minute inainte de expunerea la soare si de fiecare data dupa ce ai iesit din apa. Dar aceste operatii nu sunt suficeinte pentru un bronz superb. Iata cateva trucuri pentru a te bucura cat mai mult timp de cularea aramie a pielii tale.

Daca vrei sa ai un bronz superb, nu incerca sa te bronzezi cat mai repede! Nu vei reusi decat sa te arzi si sa accelerezi procesul de regenerare a epidermei, rezultatul fiind acela ca iti vei recapata culoarea naturala in scurt timp. Pentru un bronz de durata, expune-te la soare in sedinte scurte si repetate si evita orele pranzului. Nu uita ca un bronz este cu atat mai rezistent, cu cat se realizeaza mai lent.

Fii atenta la termenul de valabilitate al lotiunii de plaja! Trebuie sa tii cont de faptul ca el este valabil doar in cazul in care inchizi bine produsul si eviti temperaturile foarte ridicate.

Pentru fata, foloseste o crema de protectie solara speciala. Are avantajul ca este imbogatita cu proprietati impotriva imbatranirii pielii.

Amesteca intr-o sticla un litru de ulei de masline cu suc de lamaie si unge-te pe corp si fata inainte de a te expune la soare. Nu uita insa de lotiunea de plaja!

Pentru sanatatea pielii tale, trebuie sa aplici regulat crema de plaja, mai ales in cazul in care ai iesit din apa, ai transpirat sau te-ai sters cu prosopul.

Evita dusurile cu apa fierbinte si foloseste un sapun crema care iti hraneste pielea, deshidratata din cauza soarelui. De asemena, alege un gel de dus crema.

Foloseste lotiune dupa plaja imediat dupa expunerea la soare. Produsele care se aplica dupa plaja contin substante care actioneaza impotriva radicalilor liberi (vitaminele A, C, E, F, exctracte vegetale etc.) si reduc efectele negative ale soarelui. Aceste creme au in compozitie si substante antiinflamatoare si un rol hidratant.

Nu uita de lotiunea de corp hidratanta si de crema de fata pentru noapte! Iti hranesc si protejeaza pielea si o pregatesc pentru expunerea la soare din ziua ce va urma.

Pentru a mentine bronzul cat mai mult timp trebuie sa incetinesti procesul natural de eliminare a stratului de la suprafata epidermei. Tot ce trebuie sa faci este sa eviti activitatile care accelereaza eliminarea celulelor superficiale ale epidermei. Uita pentru un timp de produsele pentru gomaj!

Daca esti insarcinata, alege un produs cu un grad foarte ridicat de protectie si redu sedintele de expunere la soare.



 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marcela pe 30 Aug 2013, 12:12
    INTREBARE

    Pot folosi uleiul de masline, si ma refer la cel folosit la gatit? Pt ca cel cumparat din comert este combinat cu alte chimicale si are mai putin ulei de masline

    0
    0

  • adina384 pe 14 Sep 2009, 12:29
    crema bronzare

    Poti incerca o crema care intensifica bronzarea eu am incercat o crema pe baza de acid hialronic care intensifica bronzarea si hidrateaza pielea daindu-i un aspect ferm si natural. Va dau si link-ul celor de la care am cumparat eu: http://medintex.bizoo.ro/vanzare/119337/Crema-maxiBronze

    0
    0

  • daniela pe 8 Mar 2008, 16:50
    bronzat

    ce fel de uleiuri se combina sau ce reteta pot face ptr un bronz bun am incercat cremele din comert dar nu mi place culoarea

    1
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod