Trucuri de frumuseţe care te fac sexy în ochii bărbaţilor. Încearcă-le şi tu!

Când vine vorba de frumuseţe femeile sunt capabile să facă orice sacrificiu pentru a arăta bine. De la ore întregi petrecute în saloane de înfrumuseţare, sume colosale aruncate pe tratamente fără rezultate, până la lama bisturiului, toate pentru o imagine perfectă.

Însă, de foarte multe ori ele uită că bărbaţii sunt atraşi cu adevărat de acea frumuseţe naturală, de un zâmbet ştrengar, de o privire plină de strălucire într-o dimineaţă de duminică. Pentru un bărbat frumuseţea unei femei nu este echivalentă cu gene false, meşe de păr, unghii false şi alte trucuri de acest gen. Află ce anume te face sexy în ochii lui.

Machiaj invizibil


Când vine vorba de machiaj, părerile sunt împărţite. Mulţi bărbaţi susţin că nu le plac femeile machiate, în special acelea care poartă adevărate măşti. Pe de altă parte, sunt şi bărbaţi care recunosc că o femeie machiată li se pare sexy.

Un lucru este cert: machiajul atrage, dar nu orice fel de machiaj.

Machiază-te astfel încât machiajul tău să fie insesizabil. Maschează defectele şi scoate în evidenţă ce ai tu mai frumos. Renunţă la fondul de ten în favoarea cremei BB, mai ales dacă ai un ten fără multe imperfecţiuni. Astfel, aspectul de mască creat de un fond de ten cu o putere mare de acoperire dispare. Foloseşte mereu un iluminator care te ajută să ştergi cearcănele de pe chipul tău şi care îţi va face un chip luminos în mod natural. Când vine vorba de genele tale, poţi să "exagerezi" cu două-trei straturi de rimel.
Nişte gene lungi şi stufoase sunt mereu sexy.

Piele fină şi parfumată

Un alt "detaliu" pe care bărbaţii îl observă şi îl reţin este pielea catifelată şi parfumată. Orice bărbat adoră să mângâie o piele fină. Aşa că nu uita de şedinţele de epilat, de exfoliere şi de cremele hidratante. De asemenea, mirosul este foarte important. Fii atentă care este parfumul lui preferat atunci când te miroase şi ai grijă să te dai mereu cu câteva picături în locurile importante.  

Păr frumos şi mătăsos

Poate îţi vine greu să crezi, dar bărbaţii observă părul unei femei încă de la început.

Un păr frumos, lung şi bogat este o adevărată armă de seducţie pentru o femeie. Ai grijă de podoaba ta capilară cu tratamente care îi redau strălucirea şi sănătatea. Nu exagera cu produsele de styling pentru că bărbaţii urăsc să se joace cu un păr lipicios şi încâlcit.  

Poartă tocuri

Indiferent cât de bine te simţi tu în converşii tăi preferaţi sau în bocancii tăi cool, un bărbat este mult mai atras de o femeie care poartă o pereche sexy de stiletto. Pantofii cu toc te înalţă, te obligă să stai dreaptă, te fac mult mai sexy. Aşa că nu renunţa la tocuri, niciodată! Este normal să ai zile în care să porţi altceva, dar atunci când vrei să arăţi bine şi să-l impresionezi, pariază pe o pereche de pantofi cu toc. 

Zâmbeşte

Poate cel ami banal truc de frumuseţe: zâmbetul.

Nu renunţa la el nici măcar în acele zile în care eşti supărată. Un zâmbet te face mai frumoasă, mai luminoasă, mai atractivă în ochii lui. Ştiai că, un studiu recent a arătat că 71% dintre bărbaţi sunt cuceriţi mai des de femeile care zâmbesc şi sunt vesele, decât de cele care apelează la artificii pentru a fi sexy? Sper că te-am convis să zâmbeşti mai des!

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod