Trei reguli pentru o vara frumoasa

Vara este esential sa-ti ingrijesti corespunzator pielea. Este mai simplu decat ai crede - cu numai trei pasi vei fi complet protejata de actiunea daunatoare a razelor de soare si vei putea zambi din tot sufletul fiecarei noi zile!

Hidratarea

Necesara tuturor tipurilor de piele, hidratarea este secretul unei pieli tinere si radioase. Tratamentele de hidratare profunda intr-un centru de frumusete, sau folosirea acasa de creme ori masti hidratante vor preveni uscarea si ridarea pielii si o vor proteja de agresorii climatici (soarele, vantul).

Un ingredient de exceptie in gama de hidratare este acidul hialuronic cu rol in mentinerea intacta a filmului hidrolipidic si a nivelului optim de hidratare.

Hranirea

Pentru a tonifica pielea si a o apara impotriva radiatiilor nocive ale soarelui, foloseste cremele care contin vitamine si antioxidanti. Dintre acestea, vedeta este vitamina C. Capabila sa controleze raspunsul antiinflamator asociat cu radiatiile solare (arsura soarelui), vitamina C este si singurul antioxidant care stimuleaza sinteza de colagen a pielii.

Aceasta vitamina, aplicata dupa expunerea la soare, are un important rol in refacerea epidermei si calmarea ei. Daca nu ai beneficiat de cel putin doua tratamente profesionale cu vitamina C inainte de inceperea sezonului fierbinte, foloseste pe toata durata verii creme ce contin acest ingredient minune pentru a-ti putea mentine tenul in forma.

Protectia

La fel de importanta precum hidratarea si hranirea, protejarea pielii cu o crema ce contine ecran solar este esentiala pentru prevenirea imbatrinirii timpurii si a aparitiei petelor hiperpigmentare.

Daca pentru oras un SPF (factor de protectie) de 15 este suficient, la plaja este obligatoriu un SPF 25-30, de preferat unul care sa reziste la apa. Si nu uita sa reaplici produsul dupa ce ai intrat in apa. Dupa expunerea la soare, foloseste produse speciale care sa calmeze pielea si sa pastreze bronzul. Aceste produse contin ingrediente intens hidratante si antioxidanti cu rol in repararea pielii si pregatirea ei pentru o noua zi insorita...

www.cella.ro ">

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod