Tot ce voiai sa stii despre epilatul brazilian

Ai aflat, cu siguranta, despre epilatul brazilian. Riscul ca, fiind intrebata daca "vrei un brazilian", sa te gandesti la compatriotii lui Ronaldinho, este extrem de redus. Tehnica aceasta este foarte avantajoasa, mai ales acum, in anotimpul calduros, cand bikinii tanga si costumele de baie sunt la ordinea zilei. Exista intotdeauna un "dar"... In cazul de fata, se refera la faptul ca procedura poate fi destul de dureroasa. Cu toate acestea, iti asumi acest lucru si te programezi la salonul de cosmetica. La ce te poti astepta si cum vor decurge lucrurile?

  • Vestea buna este ca nu va dura prea mult, toata operatiunea fiind facuta cam in 20-30 de minute. Nu este deloc indicat sa faci acest lucru singura (de fapt, cred ca e, practic, imposibil). Vei merge la salon, fara a te simti jenata la gandul ca va trebui sa te dezbraci in fata cosmeticienei. Nu te va mai vedea nimeni - procedura se desfasoara intr-o camera separata, unde veti fi numai voi doua.


  • Din moment ce recurgi pentru prima data la epilatul brazilian, intereseaza-te din timp despre salonul de cosmetica respectiv si, eventual, in prealabil mergi intr-o scurta recunoastere la fata locului. Asigura-te ca totul se desfasoara in conditii de igiena maxima, discuta cu personalul salonului si pune toate intrebarile care te preocupa in legatura cu acest subiect.


  • Cele mai eficiente epilari sunt cele rapide, pentru ca prezinta mai putin disconfort pentru tine. In principiu, nu ar fi nimic diferit fata de atunci cand te epilezi pe picioare. Diferenta consta in faptul ca zona respectiva este mult mai sensibila la durere si predispusa - cel putin la inceput - la aparitia iritatiilor.


  • De regula, benzile de ceara se aplica intai in partea din fata, apoi in partile laterale si, in cele din urma, la spate. Dupa ce totul se termina, cosmeticiana va aplica pe suprafata epilata o lotiune cu efect calmant si racoritor. Pentru orice eventualitate, intreab-o ce poti face in cazul in care iti apar iritatii sau mici protuberante.


  • N-ar fi rau sa retii numele cosmeticienei care s-a ocupat de tine; la urmatoarea programare, o vei putea solicita tot pe ea si in felul acesta eviti sa fii din nou in postura de a te dezbraca in fata unei persoane necunoscute.


  • Orice inceput este dificil, stii bine acest lucru. Epilatul brazilian poate fi destul de dureros prima data, insa, cu timpul, va deveni tot mai suportabil. Daca esti o fire mai sensibila si emotiva, n-ar fi rau sa bei un ceai de plante inainte de a merge la salon, pentru a te relaxa.


  • Dupa un interval de aproximativ trei saptamani, vor aparea primele fire de par si, prin urmare, este timpul sa mergi din nou la salon. Tine cont de faptul ca, pentru a obtine rezultate optime, firul de par trebuie sa aiba o anumita lungime; cand mergi la salon pentru "documentare", intereseaza-te inclusiv in legatura cu acest lucru.




  •  

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod