Termoelectrostimularea diminueaza cu 50% celulita

Specialistii sunt de parere ca perioada toamna - iarna este cea mai benefica pentru dobandirea unei siluete perfecte. Grija pentru noi in aceasta perioada ne va feri sa luam kilograme in plus in timpul sezonului rece.

 Specialistii sunt de parere ca perioada toamna - iarna este cea mai benefica pentru dobandirea unei siluete perfecte. Grija pentru noi in aceasta perioada ne va feri sa luam kilograme in plus in timpul sezonului rece.

 

Nu te neglija in perioada rece. Nu trebuie sa astepti pana la primavara ca sa ai grija de tine. Nu uita ca pentru a arata bine de Sarbatori trebuie sa incepi totul de pe acum. Majoritatea femeilor doresc remodelare corporala, scadere in centimetri si un aspect mult mai sanatos al pielii.

Bodycenter Dakima iti propune o metoda de remodelare cu rezultate garantate si iti vine in ajutor cu oferte promotionale de care ar trebui sa profiti.

TERMO SLIM - 280 RON
10 sedinte termo electrostimulare 45' + 10sedinte termo fast slim 15'.


In ce consta termoelectrostimularea?

Termoelectrostimularea este o procedura sigura, simpla si foarte usor de suportat cu ajutorul careia pe langa faptul ca vei slabi in centimetri vei vedea ca si celulita se va diminua cu pana la 50%.

S-a demonstrat ca electrostimularea in termocuverta este mult mai benefica si da rezultate mult mai rapide intru-cat avem deaface cu doua tratamente intr-unul singur.


Etapele tratamentului

Cei 24 de electrozi sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament, stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creeaza o cerere uriasa de energie in muschi.

Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii de fitness intensiv. Dupa aplicarea electrozilor, persoana este infoliata si va sta in termocuverta timp de 60 de minute.

Termocuverta este impartita pe trei zone avand astfel posibilitatea sa reglam temperatura fiecarei zone in parte, evitand temperaturi ridicate pe zona gambelor pentru persoanele care au mici vase de sange sparte.

Acest tratament produce o transpiratie abundenta la nivelul pielii ajutand la eliminarea toxinelor, a stratului adipos, a apei retinute in organism, a celulitei. Pielea va fi mai elastica, mai ferma, aspectul de coaja de portocala se diminueaza foarte mult.


La ce rezultate sa ne asteptam?

Rezultatele obtinute dupa un tratament constand in 10 sedinte de termoelectrostimulare si 10 sedinte de termo fast slim asociat cu o usoara dieta adecvata organismului tau, duc la pierderea de pana la 15 centimetri in circumferinta si un numar la haine, musculatura dobandind tonicitate si fermitate.


Care sunt avantajele tratamentului?

  •  
  • nu se depune nici un efort;
  • este redata fermitatea muschilor
  • stratul adipos se micsoreaza inlaturand grasimea nedorita;
  • celulita este diminuata;
  • ajuta la eliminarea apei retinuta in organism;
  • pielea isi recapata aspectul sanatos;
  • vergeturile sunt diminuate si este prevenita aparitia unora noi.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod