Tehnici naturale de exfoliere

Toamna s-a instalat deja şi nu numai că se vede în natură, dar se poate vedea şi pe pielea ta. Din cauza hainelor şi a instalaţiilor de încălzire, care usucă aerul din încăperi, pielea are de suferit. Este mai uscată, se exfoliază şi are un aspect neplăcut.

Toamna s-a instalat deja şi nu numai că se vede în natură, dar se poate vedea şi pe pielea ta.


Din cauza hainelor şi a sistemelor de încălzire, care usucă aerul din încăperi, pielea are de suferit.

Este mai uscată, se exfoliază şi are un aspect neplăcut.  

 
Exfolierea este soluţia pentru a îndepărta celulele de piele moartă, ceea ce permite refacerea adecvată a epidermei.
 
Iată câteva tehnici naturale de exfoliere, care te ajută să ai o piele netedă şi hidratată:
 

Periajul uscat


O perie specială pentru exfolierea întregului corp, realizată din păr natural, îndepărtează rezidurile de la suprafaţa pielii şi stimulează circulaţia.

Pentru efecte cât mai bune, realizează exfolierea pe pielea uscată, apoi, după baie, aplică o loţiune de corp sau un ulei natural, precum cel de măsline sau susan.

 

Exfoliere cu mălai


În timpul băii, foloseşte un exfoliant realizat dintr-un amestec de mălai şi miere. Masează delicat întreg corpul, apoi clateste şi hidratează-ţi pielea cu o cremă de corp.
 

Exfoliere cu suc de lămâie


Substatele acide din sucul de lămâie realizează o exfoliere chimică, îndepărtând aglomerările de celule moarte de la suprafaţa pielii.

Este o metodă ideală pentru tenul tău, sucul de lămâie reuşind să estompeze şi petele pigmentare sau pistruii.


Stoarce o lămâie, înmoaie o dischetă demachianta în suc şi tamponează-ţi tenul, evitând zona ochilor. Lasă să acţioneze zece minute şi apoi clateste-te. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod