Stil si inspiratie in coafura

Aceasta carte incearca o abordare realista a artei aranjarii parului menita sa va impulsioneze sa va schimbati look-ul cat mai des. Asta nu inseamna ca aici veti gasi ultimele tendinte in moda coafurii, ci doar inspiratie in a va descoperi propria frumusete si a va pune in valoare trasaturile.

Monica Nemesu, autoarea acestei carti, este o stilista extrem de talentata, care pune pasiune in tot ceea ce face. Desi foarte tanara, s-a perfectionat in arta aranjarii parului si a devenit in scurt timp una dintre cele mai solicitate si apreciate specialiste in domeniul coafurii.



Proiectul editorial care s-a finalizat prin lucrarea "Stil si inspiratie in coafura" a fost unul extrem de ambitios, dat fiind faptul ca a necesitat atat timp pentru scrierea cartii, cat si o multime de sedinte foto interminabile, in cadrul carora autoarea a lucrat cu doi specialisti de renume: Valentin Calinescu, fotograf si Ana-Maria Gorgonetu, make-up artist.

 

Poti cumpara cartea "Stil si inspiratie in coafura" de Nemesu Monica , aparuta la Editura Coreus Publishing de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 35.99 RON.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod