Solutii de urgenta pentru frumusete!

Inainte de un eveniment important din viata noastra facem tot posibilul sa evitam eventualele probleme inestetice si sa radiem de frumusete. Dar ce ne facem daca ne apare inoportun un herpes, un cos sau alte probleme? Iata cateva solutii de urgenta!
Cum scapam de herpes?

Ti s-a intamplat sa te pregatesti pentru o petrcere sau sarbatoare foarte mult si in ultimul moment sau cu doar 2 zile inainte sa observi ca un herpes se chinuie sa iasa chiar pe mijlocul buzei de sus? Ce e de facut? Singura solutie este sa stopezi aparitia lui si sa o maschezi.

Asadar trebuie sa ajungi la prima farmacie pentru a procura Zovirax, un unguent extrem de eficient care impiedica aparitia la suprafata a herpesului si ajuta la vindecarea lui in adancime. Daca a aparut chiar in ultimul moment, dupa aplicarea Zovirax-ului aplica dupa fond de ten o pudra deschisa la culoare.
Evita umezirea frecventa a buzelor!


O problema uzuala este cea a cearcanelor! Cum scapam de ele, usor si ieftin?

Fierbe 4 plicuri de ceai de musetel, apoi pune-le in frigider timp de 15 - 20 minute si aplica-le pe ochii demachiati timp de 10 minute. Te vei simti extraordinar, iar cearcanele vor fi foarte putin vizibile.
Daca problema cearcanelor este una frecventa ar fi bine sa ai mereu in frigider o masca speciala pentru ochi, pe care sa o aplici timp de 10 - 15 minute dimineata.

In plus, nu uita ca pentru a avea o privire luminoasa si stralucitoare trebuie sa folosesti un fond de ten mai deschis la culoare decat tenul tau, iar anticearcanul la fel! Fardurile pulbere apropiate de culoarea tenului tau iti vor da un aer glamorous!


Un cos iti face probleme?

Daca te hotarasti sa-l storci nu il stoarce direct cu degetele / unghiile, ci cu ajutorul acestora infasurate intr- un tifon umed.
Astfel vei evita inrosirea acelei zone si lezarea ei. Dupa scoaterea cosului, foloseste putin alcool si apoi un unguent ca Nidoflor sau Fluocinolon (antibiotic) pentru a evita inflamarea lui. Nu uita sa folosesti peste fondul de ten putina pudra de culoare mai deschisa.
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxana at pe 3 Nov 2008, 17:39
    Diverse

    Ce sa mai cred, daca as citi toate parerile .....

    0
    0

  • rina pe 6 Oct 2006, 21:44

    Pai da..aplic masca..pe oki..dar eu am numai 18 ani si am cearcane si am inteles k nu e bine sa folosesc creme pt oki la o varsta asa d frageda..ce pot face atunci cu cearcanele?:

    0
    0

  • andrei beatrice pe 3 Oct 2006, 09:24
    cosi

    dap dar ma enerveaza ca am multi ,si cum trtec unii ies altii

    0
    0

  • emilia pe 1 Sep 2006, 15:17
    herpes

    imi iasa destul de des herpes dar eu folosesc zat de cafea

    0
    0

  • soniadenis_1976 pe 29 Aug 2006, 00:02
    super

    Sunteti intradevar extraordinari,si eu am avut parte de un herpes destul de urat si abia am scapat de el.am luat in considerare sfaturile voastre si va multumesc.

    0
    0

  • nistor adina pe 16 Aug 2006, 16:21
    sunteti marfa

    sper sa pot sa pun in aplicare macar 30 5 din sfaturile voastre, pt ca nu prea dispun de timp liber.

    0
    0

  • Petrescu Eugenia pe 13 Iun 2006, 22:29
    Solutii de urgenta pentru frumusete

    Consider ca sunt binevenite aceste sfaturi mai ales pentru femeile care nu stau bine la capitolul "timp liber". Felicitari colectivului de redactie. M-ar interesa, daca e posibil si sfaturi pentru ridurile mai pronuntate din jurul ochilor, daca mai exista remedii si care ar fi acestea. Va multumesc si va doresc mult succes in activitate.

    0
    0

  • amurgdetoamna pe 12 Iun 2006, 19:17
    deverse

    sunt foarte interesata de toate sfaturile care se dau privind frumusetea,sanatatea,acestea fiind folositoare atat pentru cele foarte tinere cat si pentru celelalte mai cu experienta de viata. Felicitari celor care se straduiesc sa puna la indemana noastra aceste sfaturi . Cu multa placere urmaresc toate subiectele puse in discutie.

    0
    0

  • eli pe 9 Mai 2006, 11:49
    unghii moi

    dak ai probleme ku unghiile(serup prea repede ),o lamaie e super !bagi degetele in lamaie timp de 7 zile

    0
    0

  • maria pe 22 Apr 2006, 17:15
    acneea

    pana nu de mult am trait o tragedie cu acneea care nu-mi trecea nici chip dermatolog, lotiuni peste lotiuni de toate felurile azi am fata impecabila secretul este Zinerit de la farmacie Recomand celor care au aceste probleme incercati si veti fii multumiti pretul este de 30 lei dar merita rezultatele se vad in 2 zile de la aplicare

    0
    0

  • rody pe 10 Apr 2006, 23:11
    herpes

    cel mai bine ar fi sa eviti pe cit posibil si sa ai mare grija sa nu-l faci ,caci pina la urma orice ai face tu si te-ai tamadui cu orice herpesul tot va iesi si te va deranja .!!

    0
    0

  • andreea pe 10 Apr 2006, 10:48
    Herpes

    Mi se intampla dese ori sa fac herpes.. O alta metoda sigura(cel putin in cazul meu)este hemisuccinatul de hidrocortizon. Sunt 2 fiole pe care le cumperi de la farmacie (aproximativ 13.000 lei) Se amesteca intr-o seringa, iar cu ajutorul unui tampon de vata se aplica pe herpes..

    0
    0

  • tweety pe 10 Apr 2006, 09:22

    Se apropie Sarbatorile de iarna! ???? abia a venit primavara.

    0
    0

  • cornaciu petra pe 21 Mar 2006, 21:33
    herpes

    referitor la articolul" cum scapam de herpes"mai exista o metoda.Se inalzeste o lingura de lemn [adica coada lingurii] si se pune peste herpes care tocmai si-a facut aparitia .Valabil numai la inceput cand a-ti constat ca va iesi un herpes.Merita incercat.

    0
    0

  • Nicoleta Tausend pe 6 Mar 2006, 12:11

    Referitor la articolul: "Un cos iti face probleme? " "Daca te hotarasti sa-l storci nu il stoarce direct cu degetele / unghiile, ci cu ajutorul acestora infasurate intr- un tifon umed. Astfel vei evita inrosirea acelei zone si lezarea ei. Dupa scoaterea cosului, foloseste putin alcool si apoi un unguent ca Nidoflor sau Fluocinolon (antibiotic) pentru a evita inflamarea lui. Nu uita sa folosesti peste fondul de ten putina pudra de culoare mai deschisa. Articol realizat de Elisabeta Ratiu, Director Centrul de Slabire si Remodelare Corporala BettyBlue" mentionez ca "Fluocinolon" nu este un antibiotic, asa cum s.ar intelege poate din randurile de mai sus, ci un corticoid cu proprietati antiinflamatorii.

    0
    0

  • Meryem pe 3 Mar 2006, 18:48
    diverse

    E OK!ma refer la sfaturile de mai sus.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod