Secretul pe care il impart Dana Savuica si Demi Moore

Cand esti permanent in lumina reflectoarelor, iar publicul are ochii atintiti asupra ta, o coafura nu prea reusita sau o pereche de sandale neasorate tinutei constituie subiect de dezbatere pentru prima pagina a ziarelor, zile, chiar saptamani in sir. La fel, kilogramele in plus sau in minus si modul in care hainele se aranjeaza pe silueta sunt amanunte imediat observate si discutate intens de media.

Cand esti permanent in lumina reflectoarelor, iar publicul are ochii atintiti asupra ta, o coafura nu prea reusita sau o pereche de sandale neasorate tinutei constituie subiect de dezbatere pentru prima pagina a ziarelor, zile, chiar saptamani in sir. La fel, kilogramele in plus sau in minus si modul in care hainele se aranjeaza pe silueta sunt amanunte imediat observate si discutate intens de media. Cu atat mai mult, atunci cand vine vorba de vedete, toata lumea se erijeaza in experti, lanseaza ipoteze si verdicte.

In cazul Danei Savuica, de exemplu, verdictul unanim ar putea fi calificativul exceptional! Cine ar spune ca anii au trecut peste Dana Savuica? Arata la fel de bine ca atunci cand ne zambea cu eleganta de pe cat walk sau din paginile revistelor. Dana a aflat secretul starurilor de la Hollywood si a hotarat sa-l si aplice. Miraculosul aparat VelaSmooth indeparteaza celulita eficient, fara durere si risc. Tehnologia de ultima ora, elos, reuneste patru procese care se aplica simultan pe zonele cu celulita, prin intermediul unui singur aparat: energia optica cu infrarosu, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si rolele mecanice. Rezultatele sunt vizibile dupa primele sedinte, iar pielea celei care beneficiaza de tratament se restructureaza deodata, devenind ferma, hidratata si catifelata, pentru mult timp.

“Este bine sa imbatranesti frumos! Odata cu inaintarea in varsta este bine sa accepti transformarile pe care le sufera corpul tau, dar trebuie neaparat sa te documentezi si sa afli care este reteta de succes pentru tine. Eu nu am aplicat nici infometarea ca sa slabesc, nu am ajuns la cutit, nici nu mi-am pus nu stiu ce inele prin stomac, ci, pur si simplu, am intrat pe net si am aflat de un aparat revolutionar care are patru functii intr-una.”, a declarat vedeta. Dana a apelat la sedintele de remodelare cu aparatul VelaSmooth, de 2-3 ori pe saptamana, in cadrul clinicii SlimArt, iar acum il recomanda tuturor femeilor care doresc sa dea jos centimetri si sa elimine celulita. In paralel cu tratamentul de remodelare, Dana a adoptat o dieta echilibrata, recomandata de medicul nutritionist si s-a hidratat corespunzator. Dupa numai 15 zile ea a scapat de 5 kg si 6 cm din circumferinta abdomenului.

Pe langa alti actori si actrite de la Hollywood, si Demi Moore a recunoscut public faptul ca foloseste aparatului anticelulita VelaSmooth, iar forma fizica de zile mari in care se prezinta actrita, vorbeste de la sine despre efecte. Coapsele, bratele, picioarele si in special genunchii actritei au fost remodelate cu aparatul minune, Velasmooth. Demi nu a fost niciodata mandra de genunchii sai, iar acum, la varsta de 48 de ani, este incantata de aspectul lor si al picioarelor fara celulita. In ochii admiratorilor ei, Demi este modelul femeii care a indraznit sa sparga tiparele unei relatii, in plan personal, iar acum cauta sa nu-si dezminta aceasta caracterizare, conservandu-si calitatile fizice care au consacrat-o, cat mai bine cu putinta. “Dupa o utilizare mai indelungata, VelaSmooth a avut efectele unei adevarate operatii estetice de indepartare a celulitei, numai ca nu au fost necesare incizii si nu a lasat urme pe piele”, a declarat actrita. 

 

Pentru toate cititoarele Eva.ro, care isi doresc sa scape de celulita, in mod eficient, fara efort sau riscuri, clinica SlimArt ofera acum posibilitatea de a testa revolutionarul aparat VelaSmooth, la doar 50 lei, pret ce va include o sedinta test si consultatia cu medicul nutritionist. Mai jos puteti completa formularul de inscriere!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • viviana pe 19 Iul 2011, 22:25
    lush

    eu folosesc produse cu ulei de argan de la lush

    0
    1

  • elena pe 28 Iun 2011, 14:20
    ulei

    Dana arata bine pentru ca foloseste ulei de argan pe care il cumpara de la www.cosmeticsstore.ro

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod