Secretul epilarii perfecte

Epilarea este o metoda de durata pentru inlaturarea firelor de par, facand ca pielea sa ramana fina pana la 4 saptamani.
Epilarea este o metoda de durata pentru inlaturarea firelor de par, facand ca pielea sa ramana fina pana la 4 saptamani. Firele de par au ulterior o rata de crestere diferita, ceea ce inseamna ca epilarile repetate vor face ca din ce in ce mai putin par sa fie inlaturat, facand ca epilatul sa devina tot mai confortabil.

Poti beneficia acum de avantajul unor epilatoare speciale care au capete mici, destinate zonelor sensibile (sprancene, zona axiala, zona inghinala sau cea de deasupra buzelor). Epilatoarele moderne, precum Silk-epil Xpressive, pot indeparta fire de par scurte chiar de 0.5mm.

Deoarece conduce la rezultate excelente, epilatorul este folosit de catre femei si ca metoda ideala de inlaturare a parului nedorit ce apare intre doua epilari traditionale.

Ghid complet pentru o epilare perfecta!


Arta epilarii s-a imbunatatit, de la trucuri special destinate fiecarei parti a corpului, pana la o piele extrem de fina. Iata care sunt pasii pentru o epilare perfecta:

1. Epilarea se face cel mai bine atunci cand pielea este moale, asa ca fa un dus sau o baie inainte si asigura-te ca pielea este complet uscata inainte de a incepe. De asemenea, vei observa ca pielea are tendinta sa se inroseasca dupa epilare, astfel ca este mai bine sa te epilezi cu o seara inainte de evenimentul la care vrei sa participi, decat in seara respectiva.

2. Aplicarea unei creme sau a unei lotiuni inainte de epilare poate face ca pensetele sa prinda mai greu firele de par.

3. Maseaza pielea inainte de a incepe epilarea, pentru a ridica chiar si cele mai scurte fire de par si a da astfel posibilitatea aparatului sa le prinda si sa le inlature.

4. Deplaseaza aparatul in sus, in directia inversa cresterii firelor de par. La nevoie, schimba directia de epilare pentru a obtine un epilat mai fin. Cand ajungi in zona genunchiului, intinde cat poti de tare pielea.

5. Pentru a obtine efectul de calmare si o piele neteda si fina, aplica o crema de corp dupa epilare.

Elimina disconfortul!


Daca te epilezi pentru prima data sau folosesti epilatorul in zone sensibile, pot aparea mici disconforturi la epilare. Iata ce poti face pentru a diminua disconfortul:

Alege un epilator care are ca accesoriu o manusa cu gel: prin racirea pielii, manusa ajuta la reducerea durerii. In plus, poti folosi manusa si dupa epilare: iti calmeaza pielea prin racire si preintampina astfel eventualele iritatii.

Pentru zonele sensibile poti folosi epilatoarele dotate cu accesorii suplimentare (cu mai putine pensete), create special pentru folosirea pe linia slipului si axila.

Alege finetea de durata cu Braun Silk-epil.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Selenass pe 7 Mai 2010, 13:40
    Epilare definitiva fara dureri si fire sub piele!!!

    Va recomand Crema Hair No More, aceasta elimina parul de la radacina, dupa care pe zonele mai sensibile se aplica gelul inhibitor Hair No More si pe zonele mai mari gen picioare se aplica spray-ul inhibitor Hair no More. Gelul si spray-ul sunt special pentru a opri cresterea parului. Eu am vazut rezultate foarte bune in urma folosirii acestor produse. Dar pentru mai multe detalii va las id-ul: selena_s49

    0
    0

  • mary pe 28 Iul 2009, 21:16
    epil

    mie nu-mi foloseste epilatorul acesta la nimic, pacat ca am dat atatia bani pe el :( tot timpul imi cresc fire de par pe sub piele si am picioarele distruse

    0
    0

  • miki pe 23 Iul 2009, 15:12
    m

    vaaai...credeam k era ceva mai interesant in articol.macar veniti cu ceva nou...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod