Scapa de celulita cu ciocolatoterapia!

O adori si totusi incerci pe cat posibil sa o eviti, iti indulceste simturile, te atrage ca un magnet. Ciocolata nu este doar un aliment interzis, are proprietati care te pot ajuta sa scapi de celulita si sa te relaxezi.

 O adori si totusi incerci pe cat posibil sa o eviti, iti indulceste simturile, te atrage ca un magnet. Ciocolata nu este doar un aliment interzis, are proprietati care te pot ajuta sa scapi de celulita si sa te relaxezi.

 

Ciocolata este o adevarata arma a frumusetii folosita din ce in ce mai mult de centrele de frumusete. Pe baza ei se fac tratamente anticelulitice, masaje sau bai tonifiante. Are multe proprietati estetice si e bogata in substante nutritive si hidratante care ajuta la mentinerea frumusetii si elasticitatii pielii. Celulita se atenueaza datorita flavonoizilor care au o actiune drenanta, reducand excesul de apa retinut de piele.

Specialistul nostru in tratamente corporale, Betty Ratiu avertizeaza insa: "avem intr-adevar tratamente care se bazeaza pe ciocolata, insa nu este vorba de o ciocolata comerciala, deoarecea aceasta este obtinuta pe cale industriala.

In plus in orice tratament antiacneic, este interzis consumul de ciocolata!".

Asadar, nu incerca sa te masezi sau sau sa iti prepari singura un tratament anticelulita pe baza deliciosului aliment cumparat de pe rafturile hipermarket-urilor.


Impachetarile anticelulita cu ciocolata

Betty Ratiu explica in amanunt in ce consta ciocolato-terapia pe care o poti face cu succes la saloanele de specialitate:

"Pe langa faptul ca au un miros deosebit de frumos aceste impachetari ajuta la eliminarea aspectului de coaja de portocala si la redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii. Acesta contine urmatoarele substante active: talc, cacao, extract de ovaz, samburi de acid citric, guarana, oxid de magneziu.
Mirosul placut este dat de extractul de cacao".


Dupa aplicare, trebuie sa ramai timp de 50 de minute in termocuverta. Mirosul placut nu se pastreaza totusi pana la sfarsitul sedintei, dar la final se aplica o crema anticelulita tot pe baza de cacao si guarana al carei miros este foarte delicat si placut.

Conform specialistului nostru rezultatele acestui tratament sunt:

  • scaderea in centimetri, aproximativ 4 - 6 cm in circumferinta dupa un tratament si reducerea de pana la 30% a celulitei vizibile;
  • eliminarea surplusului de apa retinuta in corp;
  • detoxifierea celulelor si imbunatatirea circulatiei sanguine.


Acest tratament nu se recomanda:

  • persoanelor supraponderale;
  • persoanelor care prezinta alergii la substantele mai sus mentionate,

dar poate fi folosit cu succes de catre:

  • persoanele cu grad de celulita I - III, tip celulita - edematoasa;
  • persoanele cu retentie de apa;
  • persoanele cu exces de pana la 5 - 7 kg fata de greutatea normala;
  • persoanele cu piele deshidratata - tratamentul se efectueaza cu lapte;
  • este ideal in combinatie cu electrostimularea si masajul anticelulita.

Betty Ratiu adauga ca: "rezultatele sunt vizibile dupa 2 - 3 sedinte intesive, pielea schimbandu-si aspectul radical.
Impachetarile anticelulita cu ciocolata sunt impachetari autotermice cu cacao si guarana cu efect relaxant, antioxidant, remodelant si anticelulitic".


Pentru un masaj de relaxare, specialistul nostru recomanda un produs pe baza de unt de cacao: uleiul de masaj drenant. Din cauza mirosului greu si dulceag, putine persoane opteaza pentru acest tip de masaj, in totul preferintelor stand mirosurile mai fresh.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andy_10_andreea@yahoo.com pe 23 Sep 2008, 15:28
    Cat costa o sedinta?

    Foarte interesant articolul... dar m-ar interesa sa stiu exact cat costa a o astfel de sedinta :)

    0
    0

  • roxana* pe 23 Sep 2008, 09:58
    iami iami

    si inCA o data iami... buna-i ciocolata asta si multe intrebuintari deliciose are. Eu zic ca merita incercat sa ne alintam cu putin din miraculoasa ciocolata si sa o folosim si pentru pielea noastra:X

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod